Vaalit aiheuttaa mielipahaa

Eikö tälle tule loppua?
Ainaista naisten sortoa, joka saa rinnat paisumaan ja kankut laskeutumaan. Ainaista miesten kiusaamista, joka tipauttaa vatsan polviin ja peittäen kaksoisleualla harmaantuvat rintakarvat.

Kirjoitan tietysti valtion harrastamasta terrorista. Kalenterin tarkkuudella suunnitellusta mielipahasta, johon kansalle järjestetään jopa vapaapäiviä.

Vaalit ja painajainen. Et ymmärrä? Kerron tarkemmin,


Pyhyyden vääryys

Ei ole syysi, lihominen vain tapahtuu. Vaalipäivänä on tapana juoda kahvit ja syödä pullat. Puhumattakaan toreilla jaetuista makkaroista, jotka saavat meidät näyttämään Timo Soinilta.

Tämä oli tietysti vain pieni hetki elämää pääsiäisenä, mutta mieti jatkuvaa pupeltamista. Jopa pääsiäispupu tarjoilee keväisin suklaamuniaan, jotka nautimme pöydässä tirisevän lampaan kera. Asia, jota en ymmärrä. Jos kaipaisin suuhuni villasukan makuista nautintoa, olisi varsinaisen sukan imeskely miellyttävämpi kokemus.


Älä syytä ainoastaan jänistä, tämä on perinteinen jumalallinen fiesta. Jopa Jeesus herkutteli ennen kuolemaansa kavereiden kanssa. Ja mikä oli lopullinen käsky ennen lähtöää? Kehoitus syömään pyhä ruumis, puhumattakaan viinin juonnista.
Yliarvostettu mies, sanon minä. Kuten eräässä meemissä todettiin, ei Jeesus uhrannut elämäänsä vuoksemme. Tarkemmin ajateltuna, ainoastaan viikonloppunsa. Sen aikaa mies pysyi kuolleena, kunnes jätti hautansa.

Vaalimunkki, joka muuttaa ulkonäkösi ex-persuksi

Koko vuoden piina

Kalenterin tarkkuudella grillaamme juhannuksena, laskiaisena meillä on pullamme ja joulusta en viitsi edes aloittaa. Pyhäinpäivänä taas juomme synkkyydessä, vappuna teemme sen viimeisessä lumihangessa.

Ei näytelmä tähän lopu. Uutena vuotena juomme ja syömme, kunnes oksennamme höyrytetyt nakit rakettien paukkeessa. Ruotsalaisilla on taas rapujuhlansa ja lapsilla syntymäpäivänsä kakkuineen. Itsenäisyyspäivänä olemme yhtä, jolloin juomme kravatit kaulassa. Eläköön Rokan Antti, joka ampuu sarjojaan ennen jakauksen saamista.


Ja jos ruoka pääsee loppumaan, aloittavat ystävät ja sukulaiset syöttämisen. On pakollisia kesähäitä, jossa juhlitaan neljännen kerran naimisiin menevää morsianta ja hänen perhettään. Lapsien sukulaissuhteista eivät edes vanhemmat tiedä. Kumppanit vaihtuvat sellaista tahtia, joten kuka näiden uusioperheiden kakaroiden mukana pysyy?
Ja kun kirkkoon päästiin, niin syödään nyt niitä piirakoita, karjalanpaistia, unohtamatta kotikaljaa. On aivan sama, onko päivänsankari syntynyt, päässyt ripille vai kuollut. Ateria on ja pysyy.

Lehtipihvi ja laatikko olutta

Liikunnalle valtio ei ole omistanut päivää. Jotkut yrittävät rikkoa suositusta syksyn ja alkuvuoden uusi minä-kiimassa, yritykseksi se on aina jäävä.
Oletko koskaan nähnyt ihmistä, joka olisi onnistunut haaveessa? Epäilen, että maassa on jossain Siperian kaltainen vankila, johon nämä mielenterveyspotilaat raahataan. Hullut lenkkeilijät kerätään koppiautoon, joka pysähtyy seuraavan kerran synkässä paikassa. Forssa tai Kouvola ovat varteenotettavia vaihtoehtoja.


Valtio ahtaa ruokaa turpaamme päiväkodeissa, kouluissa, armeijassa ja vanhainkodissa. Väliin jäävä aikuisuuden viihde, on myös luonnollisesti järjestetty ruokailun ympärille. Karjumme jääkiekkopeleissä nakkimuki kädessä, tappelemme viikonloppuisin grillikioskilla ja kuntosalilla vedämme ruumiinaukot täyteen proteiinijauhetta.
Jopa matkailumme on yhtä ruokailua. Lapset viedään kesäreissulla tien vieressä olevalle ABC-lehtipihville, Itämeren laivat seilaavat buffetin voimalla, puhumattakaan huvipuistojen ylihintaisesta ranskaiset ja hattara-helvetistä. Kyllä kelpaa taas tehdä seuraava vuosi töitä, jotta perhe pääsee ulkomaille Tallinnaan ja isi SuperAlkoon.

Arki ei ole ainakaan syömistä! Olet väärässä.
Prismat ja muut ostoshelvetit ovat järjestäneet ympärilleen pikaruokalat. Nälkäisimmät voivat pysähtyä syömään jopa kaupan sisälle väsättyy kahvilaan. Totuus on on, että et pysty edes katsastamaan autoa, ilman että joku työntää käteesi kahvinkupin sokereineen. Aino turvallinen paikka on Kela, jossa tarjoilu rajoittuu vesiautomaatin pöräyttämään nesteeseen. Halpaa viihdettä virastolle. Wc on suljettu, näin Kuopiossa muutama vuosi sitten.

Juoma, joka saa sinut muuttumaan..

Valtio on saatava kuriin. Kuinka? En tiedä

Pohditaan asiaa rauhassa, nautitaan ehkä kesästä siinä välissä. Unohtamatta rannoilla ja puistoissa tapahtuvaa picnicin syömistä

2 thoughts on “Vaalit aiheuttaa mielipahaa

    • Salaattia menee sellaiset määrät, että paikalliset eläimet ovat pahoittaneet mielensä. Ei tässä uskalla ulos mennä, ilman pelkoa kostonhimoisen rusakon hyökkäyksestä.

      Myönnetään, että vähän tämä minun salaatin syönti lipsuu. Vihreää on kyllä lautasella enemmän kuin ennen, mutta paljon olisi siinä muussa karsittavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: