Uusi mielialalääkitys

Teksti on kirjoitettu erääseen ryhmään. Julkaisen sen silti blogissani

image.png

Uusi lääkitys! Tunnen olevani uudelleen käynnistetty! Virtaa riittää ja maailma näyttää huvittavalta. Täydellistä!

Minua on jopa panettanut, jonka luulin olevan nuorille miehille tarkoitettua omituista meuhkaamista. Viitsiikö sitä enää tämän ikäisenä tuommoisia ajatella?
Lisäksi vaimo reagoi yllättävästi haluihin, puki päällensä kattilan kypäräksi ja uhkailee minua nyt kaulimella. Olin kuulevani myös latinan kielistä puhetta, kun hän manasi minua kauemmaksi. Minun ei kai pitäisi muuttua niin nopeasti?


Masennus ja ocd esti elämästä. Nyt nautin jopa siitä, että saan kävellä koiran kanssa vesisateessa. Ei minua kastuminen haitannut ennenkään, mutta se että pystyn kävelemään eri reittejä, ilman että pää huutaa käskyjä palata normaalille tielle, on mahtavaa.

-Ei, on mentävä aina samaa tietä, samalla nopeudella ja samaan aikaan.

Onneksi ei enää


Loppu on myös kellon tuijottaminen. Jos olin myöhässä omista pään sisäisistä aikatauluista yli kolme minuuttia, asiat muuttuivat vaikeaksi. Esimerkiksi kuntosalille pystyi lähtemään vain varttia yli kymmenen aamulla. Jos myöhästyt tuosta, niin sitten ei treenattu.

Ei sillä mitään tekemistä laiskuuden kanssa ollut. Se nyt vain oli varttia yli tai ei mitään.


Seuraavaksi aion uhmata numeroita. Tähän en ole vielä uskaltautunut. Kun viimeksi laskin päässäni toistoja harjoituksissa, sain järkyttävän ahdistuskohtauksen, jonka jälkeen tärisin viisitoista minuuttia.

Jumalauta, että vihaan numeroa 3…tai 6…tai…9…tai 12…jne.

On inhottavaa olla ahdistunut ja menettää kontrolli omassa päässään yhdeksän kohdalla. En tiedä mitä se minulle tekisi, mutta parempi olla ottamatta riskiä.


Olen niin onnellinen, että vedän paitani pääni yli ja tanssin napatanssia. Ihan vain koska tuntuu siltä. Se, että vapautuu ocd vankilasta edes osittain on mahtava tunne. Toivottavasti sinä myös jaksat taistella sitä vastaan.

Tämä teksti olkoot esimerkkinä ja toivoa herättävä teille, jotka ette usko parempaan huomiseen.


Ps. Voit seurata minua myös instassa nimellä aitoajatus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *