Twerkkaava lahna

Twerkkaus tanssistudiolla, pieneen saliin oli kerääntynyt hieman naisia. Edessä oli urhea yritys olla seksikäs, mutta tämä kaikki päättyisi näkyyn, jossa he sätkisivät lattialla, kuin kuolemaa tekevä muikkuparvi kuivalla maalla. Tuolta ainakin selostus kuulosti, kun tuttuni kertoi tunnin sisällöstä.

Näky on ollut varmasti kammottava, mutta kannatan silti ajatusta liikunnasta, olkoot se sitten vaikka persauksen heilutusta. Pääasia, että nauttii elämästä. Ehkä myös isäntä nauttii kotona, kun emäntä pääsee seksikkääseen muikkumoodin kaikkien lahnavuosien jälkeen?Ihmisnaaras on kala. Nuori nainen on kuin ankerias, joka kietoutuu miehen ympärille ja huumaa hänet. Muutamassa vuodessa hänestä tulee vihainen hauki, kunnes elämään kyllästynyt mies jonain päivänä istuu sohvalla vahingossa hänen päällensä. Näin nainen litistyy ja pääsemme lahnavaiheeseen, jossa kerran vuodessa sängyssä innostuva isäntä miettii kauhuissaan

-Mistä päästä tähän pitikään puhaltaa eloa?

Ei täyty lahna enää haueksi, saati sitten ankeriaaksi.Mies on taas akvaariokala. Ensin sitä ollaan röyhkeitä, kuin taistelukala, siitä seuraa turvonnut pusukalavaihe, kunnes ollaan tyytyväisenä parisuhteessa ja muututaan pallokalaksi. Laiha mies ei ole onnellinen, usko vain.

Ei miehen muutos tuohon lopu. Lopulta hänestä tulee merenpohjassa elävä ruman oloinen kala, joka hautautuu hiekkaan. Näin häntä ei näe enää vaimo, lapset, arki tai työpaikalla johtaja.
Henkisesti mies on jo kuollut tuossa kohtaa, mutta fyysisesti hän on paikalla. Välillä kurkistaen piilostaan, hän ilmoittaa hengittävänsä vielä.


Mutta ei enempää noista kaloista, sillä päähäni jäi alun jälkeen kuvitelma hyllyvistä pyllyistä. Olen toki myös itse kokeillut aikoinani twerkata kotonani, mutta se loppui lyhyeen. Ei sen takia, että en olisi osannut, vaan sen takia, kun paikalla olevat naiset olivat huonompia siinä.
Kateellisten naisten viha on pelottavaa, joten enää en keinuta peffaani. No ehkä hieman salaa yöllä peilin edessä, kun kukaan ei näe, mutta siitä ei nyt puhuta.

Kuulin muuten hauskan väitteen, ettei twerkissä ole mitään tekemistä seksikkyyden kanssa. Ehkä olen vain käsittänyt asian siis väärin? Ei heiluvissa ahtereissa ole kai mitään seksikästä?
Uskon vain, että jos menisin tuon sanomaan sitten kuitenkin tanssinharrastajalle, niin olisin tuplasika. Ensin sanoin häntä seksikkääksi ja sitten en. Koita nyt tuosta tilanteesta päästä hengissä pois!


Tanssikaa, liikkukaa ja olkaa onnellisia. Harrastaminen kannattaa aina! Älkää antako muiden päättää, mikä on hauskaa tai elämä on paljon tylsempää.

Ps. Älkää olko kaloja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: