Tissit

Rakas harrastukseni täyttää vuosia. On siis hyvä hetki julkaista vanhoja tekstejä, jotka ovat jääneet itse kirjoittajan mieleen.

Kiitos, kun olette lukeneet ja kannustaneet kirjoittamaan!

Tämän päivän tekstinä on ensimmäinen kirjoitus, jonka julkaisin tällä alustalla. Lilyssä oleva blogini on näet kolmas kotini, vaikka eiväthän ne kaksi muuta pitkäikäisiä olleet. Tämä kiroitus ansaitseekin uudelleenjulkaisun, koska hän oli ensimmäinen lapseni.

Mutta nyt siis vanhaan tekstiin.

image.png

Tissit

Käytin aamun ensimmäiset ajatukset siihen, että arvostelin facebook-kaverini rintalihaksia. Onko tämä nyt sitä lähenevää keski-ikäisyyttä, ettei ensimmäisenä olekaan mielessä naisten rinnat?
No myönnän, että ne saattoivat olla seitsemäs tai kahdeksas ajatus. Ei sillä, että haluaisin niitä ajatella jatkuvasti. Ne ovat vain miehen sisään asennettu sähköisku, jolla ukko saadaan käyntiin.


Tissit ovat tärkeitä nyt ja sitä ne ovat olivat myös ennen. Nuorempana julisteessa huoneeni ovea kaunisti Sarah Young.
Oli seinälläni myös pakollinen Metallican-juliste, mutta sen olin sijoittanut pääni taakse. Niin paljon kuin nuori mies bändiä rakasti, ei se ylittänyt halua herätä kauniin naisen katseeseen, tai tässä tapauksessa rintoihin.

Huomiona, että ei Sarah ikinä vastannut ajatustani täydellisestä naisesta. Se nyt vain oli 90-lukua ja kumitissit oli muotia.


Tässä kohtaa nuoremmat mieslukijat varmasti vain ihmettelevät

-Miten tissit eivät ole ensimmäinen ajatus aamulla?

Vastaus on yllättävän yksinkertainen. Minäpä selitän mitä aamun elämä on tämän ikäisellä, ennen kuin rinnat tulevat mieleen.

-Silloin koskee joka paikkaan
-Olet tyytyväinen, että sinua koskee joka paikkaan. Tiedät olevasi hengissä.

-Tässä kohtaa aamua on myös paljon ähinää ja puhinaa.
Älä kuitenkaan turhaan innostu nuori mies. Se ei ole sitä mitä luulet. Nämä äänet tulevat siitä, kun siirrät jäykän ruumiisi seisoma-asentoon sängyn viereen.

-Seuraavaksi käynnistät suolistosi ampumalla lähtölaukauksen peräsuolesta ennen virtsaamista.

-Tietysti vielä pari kuppia kahvia naamaan, jotta saadaan keskusyksikkö käyntiin

-ja vasta nyt on se hetki, kun aivosi käynnistyvät ja lataavat silmien taakse taustakuvaksi tissit.


Tehkööt nuoremmat siis mitä tykkäävät. Itse nautin aamulla mielummin hyvän aamiaisen ja luen uutiset kännykältä. Enää ei onneksi tarvitse olla kiimainen ajatteluun kykenemätön kyrvänjatke, vaan voi nauttia lintujen laulusta ja auringon noususta rauhallisin mielin.

Tissit ovat myös se syy, miksi miehistä ei tule johtajia nuoremmalla iällä. Se ei johdu siitä, että nuorempi olisi tyhmempi. Hänen ajatuksensa ovat vain keskittyneet kahteen asiaan yhtä aikaan.

Arvasit oikein. Oikeaan ja vasempaan rintaan.


Jopa kaunis pääministerimme käyttää tätä hyväkseen ja riisui aluspaitansa lehtikuvauksissa. Ei olekkaan väliä mitä hän tämän jälkeen sanoo, koska tämä nainen on pelannut kovimman kortin jonka pakasta löysi. Tissit ja seksi on mainittu, joten puolet kansasta on hetken aikaa poissa pelistä.

Naisten rinnat ovat vakava asia, jolle ei naureta. Otan ne siis vakavasti tälläkin iällä, vaikka muuta väittäisin.

Tissipoweria myös tähän päivään!

One thought on “Tissit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: