Tissit (Lisää ihanuuksia)

Ensimmäinen kirjoitus tisseistä sai mukavasti lukijoita ja sydämiä Lilyyn. Kiitos siitä.

image.png

Ensimmäinen kirjoitus tisseistä sai mukavasti lukijoita ja sydämiä Lilyyn. Kiitos siitä.


Rinnat! Niin, en minä mitään tisseistä tiedä. Olen vain tällainen tissiposki ja kokemukseni niistä loppuu vaimooni.
Myönnettäkööt, että olen salaa saattanut muiden rintoja katsella ulkona ollessani. Mutta kuka sanoi, että minun pitäisi sokeaksi muuttua naimisiin mentyäni?


Mikä niissä tisseissä sitten oikein kiehtoo?

No varmaan se, että niitä ei miehellä ole. Niin ainakin luulin, kunnes huomasin muuttuneen keski-ikäisen kehoni pelistä. Nykyisin rintani ovat suuremmat, kuin osalla naisista. En muuten valittaisi, mutta sitä myötä häviää jännitys tisseistä ja elämän merkitys.
Jotain miesten karvaisista rinnoista silti puuttuu. Harvalla tekee mieli mennä niiden keskelle päätänsä työntämään.

Pyydän tässä kohtaa anteeksi Itä-Saksan entisiltä urheilijoilta. Teidän karvaiset rintanne ovat varmasti olleen kova sana kommunistisissa maissa.


Se, onko naisella isot vain pienet rinnat ei ole tärkeää. Ne toimivat vain suurimman osan ajasta koriste-esineinä.
Se onko miesten vehkeen koolla merkitystä, on huomattavasti mielenkiintoisempi keskustelu. Toisaalta vastauksella ei ole väliä. En saa lisää pituutta sinne, vaikka kuinka haluaisin.

Naisille jotka miettivät oman tavaransa kokoa, voin antaa vihjeeksi sen, että jos se kaikuu sinne huudettaessa, on se hieman liian iso. Maailmanloppu sekään ei ole.


Olkoot nainen vaikka rinnaton, niin hän on ihana. Ei silti ole mielestäni väärin ihailla jotain, jolla ei loppujen lopuksi ole mitään väliä. Jos isolla miehellä hieman kuola valuu alkukantaisten aivojen antaessa outoja signaaleja, niin asia on vain niin.
Ei se tee miehestä huonompaa tai parempaa, jos huomio välillä kiinnittyy puhuja kasvoista vahingossa alaspäin. Vakuutan, että se ei läheskään aina ole tahallista.

Mikä siinä onkin, että vaikka kuinka itseään komentaa, niin pään liikkeet muuttuvat jojomaisiksi ja ajatukset sekaviksi, kun näkee rinnat? Sitä kun keskustelee naisen kanssa, niin ajatusmaailma on jotain tämän suuntaista.

”Jaahas, suu sillä käy. Kai sillä jotain asiaa on?”

”Rinnat!!”

”Perkele, lopeta tuijottaminen. Katso ylöspäin”

”Hyvä, katse kasvoissa”

Sitten pyöritätkin noita ajatuksia useampaan otteeseen peräkkäin. Tervetuloa miehen päähän!


Älä silti luule, että olen perverssi rintojen perässä kuolaava apina. Et päädy pääni sisäiseen runkkauskuvastoon, vaikka ihailisinkin sinua. Osaan vain nauttia kauneudesta sellaista nähdessäni. Olkoot tässä tapauksessa ihastelun kohteena vaikka ne rinnat.

Mutta kuten edellisellä kerralla jo totesin, niin tissin on vakava asia ja niille ei naureta. Tissi Poweria siis tähänkin päivään.

Tästä alkuperäiseen tissit tekstiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: