Tanskalainen ehkäisy

Nainen, Tyttö, Malli, Kasvot, Huulet

 

Treffit

Päätimme vaimoni kanssa, että pidämme tästä lähtien kerran kuussa yhteisen illan. Treffeiksi en suostu niitä kutsumaan, koska olen päättänyt, että en koskaan sellaisille mene. Jostain syystä tuo sana oksettaa minua.


Suunnitelma vaikutti siis hyvältä, kunnes lapseni esitti tähän liittyen hyvän kysymyksen:

”Mitä tuosta muka tulee, kun ette edes koskaan puhu toisillenne?”

Kysymys oli ehkä oikeutettu, mutta mitä nuo kakarat mistään ymmärtävät? Riidan siinä vain saa vaimon kanssa aikaan, jos kaikki asiat pitää sanoa ääneen.
Olen perusasioista mielipiteeni jo sanonut, joskus 90-luvun loppupuolella, mitä sitä samoja asioita jatkuvasti jauhamaan? Kyllä minä ilmoitan, jos muutan arkisia rutiineitani äkillisesti. Kumpikin, kun suhteessa tietää sanomattakin, monelta toinen juo teetä, käy sontimassa, käy nukkumaan..


Ananas ei kuulu pitsaan!

Myönnän kyllä, että elämäni suurimmat virheet ovat tapahtuneet sen takia, että en ole sanonut mitä ajattelen. Tuolla tavalla saa vain harmeja töissä, ahdistusta kotona ja lähigrilliltä väärät mausteet annokseen, kun ei vain tule sanottua, mitä päässä liikkuu.

Mihinkään en ole noista kuollut, mutta kyllä se ananas pitsan päällä alkaa pidemmän päälle vituttamaan. Ei sitä myyjää saanut sitten ajatuksen voimallakaan jättämään sitä pois.
Vaadinkin, että jokainen ruskeaihoinen pitserianpitäjä poistetaan suomesta, koska eihän täällä saa enää edes oikeanlaista ruokaa!

Minussa ei ole mitään vikaa asian suhteen.

Mustavalkoinen, Ihmisen, Rintakehä, Mies


Kerran minäkin urheilin

Kyllä minä puhun sitten, kun siltä tuntuu. Kaikki kun yleensä sujuu sanomattakin, joten mikä hätä tässä on? Pitkässä suhteessa, kun rakastelun aloitukseksikin riittää, solmuun väännetty nänni. Ei siinä enää turhaa puhetta tarvita.

Toisaalta kätevää, että hänessä on tuollainen pikastartti, sillä en minä jaksaisi enää mäkilähdöllä lähteäkään. Se käy raskaaksi, kun ensin pitää leperrellä, viedä alttarille ja sen jälkeen juoksujalkaa kantaa vaimo kirkolta, mäkeä pitkin sänkyynsä. Kyllä sen nuorena kertaalleen tekee, mutta en taida koskaan uusiin naimisiin mennä. Hiki siinä vain tulee!

Pieni Merenneito, Patsas, Kööpenhamina

 

Varma ehkäisy

Ainakaan kakaroita en tee enää lisää. Yksi on saatu jo kämpästä pihalle ja kohta on toisen vuoro. Kolmannen lähtöä joudun odottelemaan vielä muutaman vuoden, mutta itseppä aloitin tämän projektin.

Onneksi vaimoni on keksinyt pomminvarman ehkäisyn, pitkän suhteen tuoman lisääntymisen pelon lisäksi. Moni luulee, että Legot ostetaan lapsia varten, mutta asia ei ole näin. Kyseessä on oikeasti tanskalainen ehkäisy, jossa muoviset palikat levitetään aviovuoteen keskiosaan. Varmasti ei yhdessäkään suhteessa miespuolinen otus yritä kääntyä yöllä selkään kiinni, kun nuo muoviset miinat uppoavat johonkin lihasten ja läskin välimaastoon.

Epäilen toisaalta, että Suomessa on pieni vähemmistö legoseksuaaleja, jotka pitävät tuosta leikistä, mutta suurin osa väsyneistä naisista saa varmasti nukkua yönsä rauhassa. Toivotan siis hyvää yötä teille kaikille. Nukkukaa hyvin!


Kirjoittaisin mielelläni pidempään, mutta ilta on täällä ja mainitsemani yhteinen aika lähestyy. Saa nähdä istummeko kahdestaan aivan hiljaa, vai onko luvassa ihan mukava hetki? Veikkaan jälkimmäistä.

4 thoughts on “Tanskalainen ehkäisy

 1. Hyvä teksti! Jollakin tapaa rehellinen, hiukan jopa surullinen, mutta silti sen lukee hymy huulilla.

  Inhoan muuten itsekin treffi -sanaa, vaikka sitä välillä käytänkin. Mutta, joka tapauksessa oikein mukavia tulevia epätreffejä seuraaville kuukausille!

  • Treffi sana tuo minulle mieleen, ettei olla tosissaan. Lisäksi se jotenkin tuo sellaisen jäykistelevän touhun mieleen 🤮

   Hauskaa meillä kuitenkin tulee varmasti olemaan, kunhan alkuun päästään 🙂

 2. Kuten joku toinen aiemmin kommentoi, minustakin tämä oli kiva teksti! Pysähdyin, naurahdin ja vakavoidun saman jutun äärellä. Siitä tietää, että kirjoitus on ollut hyvä. Kiitos.

  Minna

  • Itse on vaikea arvostella omia tekstejä ja en tykännytkään tästä yhtään.

   Olin kylläkin kauhean väsynyt, kun tein tämän loppuun, joten meinasi jäädä julkaisematta koko homma. Onneksi julkaisin, koska tämä on saanut minun mittapuulla ihan kivasti lukijoita 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: