Seksiä aamulla

Heräsin aamulla taas siihen, kun homo kissani vaati seksiä lajitoveriltaan. Mikä minä olen kuitenkaan häntä tuomitsemaan? Ensimmäinen huomio herätessä saisi olla vain jotain muuta, kuin kiimainen katti.

Toisaalta ymmärrän häntä hieman. Olinhan ollut joskus nuori mies, jolle olisi aamuinen seksi maistunut. Nyt ei vaan enää jaksa samalla tavalla, vaan otan aamulla mielummin kupin teetä, kuin käyn harjoittelemaan parittelua.
Kuka viitsii käydä kiehnäämään vaimon kanssa heti herättyään? Kyllä iltainen seksi on parempaa, kun sen jälkeen pääsee nukkumaan.


Hauskaa seksi on vieläkin, vaikka ei siinä ole merkittävästi juoni muuttunut vuosien varrella. Samaa vehkeitten räpeltämistä, kuten se oli jo reilut kaksikymmentä vuotta sitten.
Onneksi ei ole enää tarvetta lisääntyä, joten siltä osin ruumiin tarpeet ovat muuttuneet. Nykyisin riittää, että kadulla katselen vain joka toisen edellä keinuvan naisen persauksen, sen sijaan että kuolaisi jokaisen mahdollisen parittelukumppanin perään.

Tämän ikäisenä seksi on jopa parempaa kuin nuorena. Kaikki ylimääräinen hötkyily on kadonnut ja ohjelmassa on vain mukavaa yhdessäoloa. Enää ei tarvitse olla vuorokauden ympäri vehje valmiina sylkemään vaaleaa mönjää kuten nuorena, aikana jolloin muna hoiti puolet ajattelusta. Toisaalta mukavaahan se oli, kun mukana oli aina kaveri, jonka kanssa vaihtaa ajatuksia. Minä ja housuissa oleva pikkuveli, mikä ajatteleva pari!


Senkin pikku perverssi! En varmasti kerro seksin suorittamisesta tarkemmin. Olen näet luvannut, että parisuhteen asiat jätän blogissa kertomatta. Jos nyt kuitenkin jostain ihmeen syystä erehdyn käymään vieraissa, niin siitä voin kertoa sitten kaiken. Tuohon en kuitenkaan usko, sillä penikseni on sen verran laiska, että se ei viitsi vieraista innostua.

Kuka viitsisi tämän ikäisen miehen seksielämästä edes lukea? Toisaalta maailma on täynnä outoja tapauksia, joten kaipa sekin jonkun viisarin saisi värisemään. Sitä paitsi kun tarkemmin mietin, niin sainhan sinutkin tähän asti lukemaan tätä tekstiä. Dick picin jätän kuitenkin julkaisemasta.


Ei kai normaalista parisuhde seksistä tarvitse niin jännittävää kuvaa luoda? En sano, että se olisi tylsää. Jos ei muuta, niin se on mukava keino karata normaalia arkea karkuun. Voisin toki arkea paeta myös juopottelemalla tai urheilemalla. Ensimmäiseen on vain liian köyhä ja toinen kuulostaa kauhean rasittavalta.

Toisaalta kaupunki päätti sulkea harjoittelutilat koronan takia, joten en olisi liikuntaa harrastanutkaan. Ei tässä sitten ole kai muuta mahdollisuutta, kuin viettää yhä enemmän parisuhdeaikaa vaimon kanssa. Ehkä kiimainen kissa oli sittenkin paremmin perillä elämän perusasioista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: