Seksi. En halua/saa sitä enää.

Seksi on iloinen asia, kunnes jokainen solu on täynnä aihetta tai elät puutteessa.


1) Pakkosyöttö.

Avasitko tänään iltapäivälehden tai radion? Halusit tietää päivän uutisista, mutta et vieläkään ymmärrä, mitä tapahtui siinä sivussa? Mainokset tuuttasivat kaalimatoa jokaisesta reiästä, jonka päälle Iltalehti uutisoi Tampereen aikuisten tapahtumasta.

Se on kiva. että Pirkko sai jotain edestä ja takaa, kuten otsikko informoi. Tampereella liukas keli, mutta mitä tapahtui oikeille uutiselle ja säälle, jota lähdit alunperin etsimään?


2) Mystisyys on kadonnut nuoruuden jälkeen.

Enää et pohdi, voitko tulla porealtaassa raskaaksi edellisen lillujan jäljiltä?

Et mieti, tarttuuko vuosien varrella jokaisesta mies kumppanista dna:ta tulevaan lapseesi?

Et edes mieti, kuinka muumit lisääntyvät? Onko jossain laakson reunalla luola, jossa syntymättömät pienokaiset odottavat kuoriutumistaan?
Tämä on asioita, joka jää mysteeriksi, kuten oman elämän alku. Ei kukaan halua tietää, mitä äiti teki sinä kesänä?


3) Olet laiska ja lihava. Hikoilu ei enää kiinnosta.

Jos musiikki pelasti muusikon liikunnalta, teki ikä sinulle saman. Arki vei jokaisen energiatipan kropastasi ja vielä muka pitäisi olla kumppanin ilona.

Liikahtamaan et ainakaan suostu. Heilukoot toinen päällä, jos mieli tekee. Lahna on aikuisuuden voimaeläin.


4) Jos annat miehellesi, ovat kaikki juhlapyhät pilalla.

Mitä keksiä lahjaksi kumppanille, jolla on jo kaikkea? Pihassa seisoo auto, on asuntoa ja lomallakin ollaan käyty.

Vastaus: Pihtaa.


Tee itsestäsi erikoinen ja houkutteleva. Pysy piilossa ja siveänä, kunnes kumppanisi ei enää muista ruumiinosiesi ulkomuotoa.Voin luvata hämmästyneen katseen, kun vihdoin jouluna viekoittelevasti avaat leopardikuvioisen kylpytakkisi.

Kissakuviointi on aina varma merkki kiimaisesta keski-ikäisestä naisesta. Luulet olevasi nuorekas, mutta jos naamasi ei kaukaa paljastanut ikääsi, leopardi tekee sen takuuvarmasti.

5) Leikit on jo leikitty.

Elämässä pitää olla vaihtelua. Aikuistenkaupat ovatkin täynnä mitä mielenkiintoisempia leluja, joita kumppanin kanssa voi testailla yön pimeydessä. Kuinka ihanan jännittävää!

Kunnes kaikki on jo kokeiltu. Viimeistään leikki loppuu tilanteessa, jossa hieman lihoneena, näytät nahkapuvussasi Tapolan mustaltamakkaralta.
Ongelma ei ole kuitenkaan seksikkyyden puute, vaan koska kumppanisi on kiihottumisen sijaan nälkäinen.


6) Satisfyer.

Naisystäväsi omistaa tämän varmasti. Et vain tiedä, pitäisikö olla mustasukkainen vai tyytyväinen?

Päätät olla kumpaakin, kunnes unohdat ensimmäisen. Suriskoot rauhassa, laskien ääniä joita et ole koskaan saanut hänestä irti. Katsot mielelläsi sillä aikaa jalkapallopelin ja tietovisan, kaikki ovat näin voittajia.


Miksi muuten naisten lelut ovat kauniisti muotoiltuja, jolloin niitä melkein ilkeää pitää koristeena olohuoneen kirjahyllyssä?
Miesten vastaavat, en viitsi edes aloittaa. Sanotaan nyt näin, että Fleshlight näyttää mummoni tekemältä kääretortulta. Sellaiselta vähän vinolta ja kärähtäneeltä, joita voi löytää lihallisena lähibaarin ruusuina. Syö omalla vastuullasi!

7) Hellyys on kadonnut.

Harhaa, yritys on vain vaikeutunut.

Vielä nuorempana käydessäsi nukkumaan, työnsi kumppanisi ruumiinsa lähemmäksi. Esileikki oli helppo aloittaa, sillä se oli jo alkanut.
Ikääntyessä, pelkäät löytäväsi viimeisen liikkeen tehneen ruumiin sängystäsi. Ero on pieni, mutta merkittävä.

Jos kuitenkin löydät pulssin kumppanista, on seksi muuttunut hevosseksiksi. Tällä viittaan edessä olevaan esterataan.

Ensin pohdit mielessäsi ajatusta, kunnes useamman minuutin jälkeen päätät kääntää kylkeäsi, nähdäksesi vain kumppanisi selkäpuolen. Haluaisit koskea, mutta joudut varovasti siirtämään peittoa, ettehän enää nuku jättimäisen paripeitteen alla. (Kuka edes keksi nuo kidutusvälineet?)

Alat kiihottua, kun kätesi etenee kohti rakastasi. Matka on ikuisuus, jonka odotuksen palkintona on pettymys. Et pääse ehkä koskaan perille, onhan edessäsi on vielä toinen peitto, kolme tyynyä, lämminvesipullo, lämpöpeitto, mummon kutoma viltti, makuupussi, koko vartalon peittävä yöasu, uninalle, Kalle Päätalon Iijoki-sarja, arjen rakentama betonimuuri, jämähtäneet asenteet ja vahvat unilääkkeet.

Ja vaikka pääsisit perille, saat palkinnoksi ainoastaan äkäisen kysymyksen

-No mitä nyt?8) Mieskunto.

Se tuli ja meni. Testosteroni, pitäkööt nuoret sen vaivanaan ja onnenaan. Aineen, joka saa mahtavan panomiehen kuvittelemaan, että rikkoessaan suhteita, hän on parempi kuin kodin uros.

Hah..Sinä kestit vaimon seuraa tunnin tai kaksi, aviomies jopa vuosia. Kumpi tuossa pärjää elämän tuskan kanssa paremmin?


9) Naisen onni.

Kyllä sitä saa, jos haluaa. Jätä nettiin ilmoitus Keski-Suomessa, niin innokkaimmat sänkyyn tulijat käynnistävät autojaan Inarista Hankoon. Tasosta en puhunut sitten mitään.

Varjopuolena, vaikka et jättäisi ilmoitusta nettiin. On innokkaita tulijoita samalla säteellä.(Se leopardikuvioinen minihame karkottaisi kyllä osan pois).


10) Et ole enää sinä.

Niin..

Olet kuin kynttilä, vähän poltettu kynttilä. Ei se mitään, vaikka paikat roikkuvat, eikä alapäässä ole muuta kiinteää, kuin peräpukamat. Elämää tämä on vain.

Toisaalta, monella seksielämä tuntuu todella vasta alkavan, kun sängyssä on vaarana sotkeutua roikkuviin ruumiinosiin, kadota kumppanin vatsamakkaroihin, tai tuntea naisena pientä kateutta miehesi suuremmista rinnoista.
6 thoughts on “Seksi. En halua/saa sitä enää.

  • Tuo on asia, jota en koskaan teksteistä paljasta.🙂

   Joskus ne on kokonaan totta, joskus osittain, joskus ei ollenkaan. 😁

 1. ”Nuoruus on seikkailu suunnaton”. Niin laulussa sanotaan. Mutta kyllä vanheneminen vasta seikkailua onkin, monellakin elämän saralla! 😀

  • Ei se seikkailu mihinkään lopu. Oikeastaan se vain rauhoittuu, eikä sisällä niin paljoa turhaa intoilua ja draamaa. 🙂

   Jos haluaa noin tapahtuvan. Kaikkea ei voi saada, mutta moni tuntuu jättävän kaiken uuden ja jännittävän pois kolmenkympin jälkeen. Toisaalta on myös iso joukko ihmisiä, jotka vasta herää elämään tuossa kohtaa.

   • Totta! Elämässä ei ole koskaan myöhäistä alkaa ELÄÄ! Sitten kun on pari metriä multaa päällä, vasta sitten on myöhäistä. Ja kevätkin on tulossa. Ties miten tässä vielä villiintyy! 😉

 2. Tämä on mahtava, että uskallat avata miehen näkökulman petipuuhiin!
  Mielenkiintoista…. Siinä mielessä, kun nainen miettii liian monimutkaisia asioita, jos kumppanille ei maistu 👀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: