Räkää ja pöpöjä

Naapuri räki taas keuhkojaan pihalle parvekkeella. Onneksi hän löysi lopulta tupakan jostain, jotta saatiin hengityselimet rauhoittumaan. Minua vain etoi, kun näin mielessäni, kuinka mustan räkäinen klimppi lensi ulos suusta joka rykäisyllä. Ihanaa.


Räkää ja pöpöjä on alkutalvi ollut täynnä ja tuskin edes koronasta tarvitsee alkaa kirjoittamaan. Kaikki tietävät aivan tarpeeksi tästä aiheesta. Jopa liikaakin, sillä jumalauta jos menet yskäisemään julkisella paikalla, saat kimppuusi vihaiset vanhat rouvat, pieni palkkaiset vartijat ja yleisen paheksunnan.

Jossain kohtaa normaalista nenän valumisessa tuli synti, joten osa ihmisistä ei uskalla ulkoilla. En nyt nenän valumisella tarkoita mitään Michael Jackson-tyylistä fyysistä nenän valumista poskelle, vaan aivan perinteistä räkää.

Mutta oli miten oli, niin rohkeasti vain sinne sekaan. Kyllä se korona normaaleilla hyvillä käytöstavoilla talttuu.


Tänä vuonna en onneksi ole vielä ollut kipeänä. Senkin aika ikävä kyllä vielä tulee, joka vuotinen kuume on sairastettava. Sille vain ei mahda mitään.
En muuten valittaisi aiheesta, mutta saan itselleni aina neljänkymmenen asteen lämmön ja alan hourailemaan. Vakuutan, että sairastaminen on paljon jännempää, kun kuvittelee esimerkiksi sänkynsä lentäväksi laitteeksi.

Siitä saisi blogiin mielenkiintoista materiaalia, kun kirjoittaisi kaikki harhat ylös. Toisaalta, annan kaiken ajatuseritteen valua blogiin joka tapauksessa, joten harhaista tämä on nytkin.

Mikäli harhat loppuvat kirjoituksistani, niin samalla loppuu kirjoittaminen. On aivan ok olla hieman sekaisin.

No en minä niin sekaisin ole. Hieman vain ja se tuntuu hyvältä.


Joka vuosi kiertävää vatsatautia en halua. Ei minulla ole mitään oksentamista vastaan, oikeastaan pidän siitä. Kipeänä on vain kurjaa. Lisäksi siinä menee sairaslomapäivät hukkaan, kun töissäkään en nykyisin ole. Hyvän pöpön väärinkäyttöä, joten se on synti ja häpeä.
Annan seuraavan ripulin siis mielelläni sinulle hyvä lukijani. Lukijalahja, joka kyllä kulkeutuu jokaiseen suomalaiseen kotiin, jos näin sovitaan.

Pitäisiköhän pistää arvonta pystyyn blogiin? Sitä en ole vielä tehnytkään. Voita vuoden sairaslomapäivät!

Juuri näin, tällä mennään. Käydään sitten voittajan kanssa nuolemassa Prisman autokärrien rattia, jonka pikku Jaska on limaisilla toffeesormilla mähminyt tahmeaksi. Voin luvata jonkun taudin. Parhaasta tapauksessa saat kaksi.


Ei minulla oikeastaan mitään asiaa ollut. Tämän kaiken sain päähäni siitä, että naapuri räki parvekkeella. Kannattaa olla siis varuillaan mikäli kuljet kaupungilla. Se voit olla sinä, josta teen havaintoni seuraavalla kerralla ja pääset blogini päätähdeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: