Pyydän anteeksi!

Perussuomalaiset, mämmi, hurrit, suvakit, kylmä kesä, kuuma kesä, yö-yhtyeen musiikki, tosi-tv, koirankakka, liukkaat tienpinnat alkutalvesta, minä, kylmä kahvi, kiimaiset naaraskissat, työpaikka maanantaiaamuna, ruokakauppa ruuhka-aikaan, lätsytys syödessä, tikku sormessa, nalkutus, tyhjä maitotölkki jääkaapissa, ihminen ja monen penkin varaaminen bussissa.

Oletko ärsyyntynyt?

Toivottavasti et. Halusin vain käydä pääni varastosta siivoamassa kaiken ärsyttävän pois. Ärsytin näet ”Tissit”-blogillani feministiä. Sori siitä!


Koitan nyt välttää lukijoiden mielen pahoittamista. Toisaalta jos pyytäisin aina kirjoituksiani anteeksi, en pystyisi kirjoittamaan lainkaan. Huumori on vaikea laji ja sitä olisi parempi olla viljelemättä, jos ei kestä kritiikkiä.

Aina on tosin olemassa riski, että joku hakkaa tietokoneen näppäimistöä vihassa joka lähenee kiimaa ja vuodattaa pahan olonsa toisten niskaan. Sille ei vain mahda mitään.

”Olemmeko me kaikki siis internet kauriita, jotka paniikissa odottavat humalaisen metsämiehen laukausta?” 


Pyydän anteeksi. Metsähenkilö on varmaan parempi sana nykypäivänä. Eihän maailmassa voi miehiä ja naisia olla. Siinä voi mennä vehkeet sekaisin, jos alkaa liikoja olettamaan toisen sukupuolta. Toisaalta ihan kiva, että ihmiset välittävät pienistä asioista. Se kertoo vain siitä, että emme ole vielä aivokuolleita.

Pieni asia ja suomalaisen henkilön siittimen koon mainitseminen samassa lauseessa häiritsee hieman minua. Sen voin vähintään luvata, että ei se nalkuttamalla ja arvostelemalla ainakaan kokoa lisää ota. On jopa mahdollisuus siihen, että raukka käy ujostelemaan vielä lisää ja piiloutuu kokonaan pahalta maailmalta.

Toisen henkilön arvostelu on taitolaji, joka tuntuu unohtuvan netin ihmeellisessä ajatuksen juoksussa. Kunnollinen kritiikki on mielestäni jopa ihanaa luettavaa. Se aidosti opettaa.

Jos arvostelu menee mielensäpahoittamisen ja toisen haukkumisen puolelle, niin kehittävästä puolesta ei ole tietoakaan.

Sydän, Rakkaus, Punainen, Mielitietty

Haista paska!

Halusin vain kokeilla, miltä tuntuu huutaa tuntemattomalle lukijalle. En tiedä kasvoitko tuona hetkenä ihmisenä yhtään. Hieman epäilen.


Jos olin väärässä kasvun suhteen, niin ole hyvä vaan. Kyllä täällä näitä huonoja juttuja riittää.

Koetetaan sietää toisiamme hieman enemmän. Kohteliaisuus on ihan mukava laji.

Jätäthän sydämen, jos olet samaa mieltä.

2 thoughts on “Pyydän anteeksi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: