Pitkäkestoista seksiä

Sängyssä, Yö, Sukupuoli, Rakkaus, Seksiä

Kaunis nainen on edessäni nelinkontin ja mietin niitä näitä. Niin isoisäni sukupolvi käski tekemään seksin aikana. Sitä kun aktin aikana pohtii kyläkaupan mainosta, ei pääse panos karkaamaan aseesta liian aikaisin.

Pelkään vain hetkeä, jolloin minulta sängyssä kysytään

-Miksi katsot minua kuin halpaa makkaraa?

Koita siinä sitten selittää omia ajatuksiasi, kun mielessä on ollut vain lauantaimakkaran loistava tarjous, kun nainen luuli jotain muuta.


En käy baareissa naisia iskemässä. Avioliiton tuoma velvoite olla koskematta vieraisiin pätee kohdallani. Mutta kuvitellaan että kävisin, niin tuskin saisin mainittavaa liikennettä sänkyyni, jos kysyisin suoraan

-Olisitko tänään minun tarjouskuponkini?

Sehän olisi naisen alentamista. Ale-hintainen tarjoustuote pitäisi olla herran mieliksi. Ei käy laatuun! Kyllä jokainen haluaa olla vähintään hintava täyslihamakkara, ennen kuin asiasta käydään edes keskustelemaan


No en tiedä kuinka helposti seuraa saa ravintolasta, enkä halua oikeastaan tietääkään. Jos joku haluaa itseään siellä jakaa, niin mikä minä olen siihen mitään sanomaan. Ne ovat varmaan näitä valveutuneita seksuaalisesti aktiivisia naisia, jotka näin toimivat. Ennen heillä oli toinen kutsumanimi, mutta se jääköön nyt kirjoittamatta.

En tuomitse, enkä ymmärrä. Sellaista se elämä vain toisinaan on. Jokainen tyylillään, kunhan ei toisia ihmisiä häiriköi liikoja.


En tietenkään halua pelkästään naisia haukkua. Miehiä en vain raaski käydä lyttäämään. Olemme yksinkertaisia olentoja ilman ajattelukykyä näissä asioissa. Naisilla on sentään vielä toivoa ajatella itsenäisesti.

Vaikka halua olisi käyttäytyä sivistyneesti miehenä ja ajatella jotain muutakin kuin naisia, niin suurin osa miehistä kävellessään kadulla ohimennen katselee vain tarjolla olevaa tavaraa. Se on kuin kävelisi liian kalliissa näyttelyssä, josta ei pysty itselleen saamaan mitään kotiinsa. Ei niitä tauluja oikeastaan kotiin edes mahtuisi, mutta onhan niitä pirun kiva katsella. Olemme toivottomia tapauksia.


Moni on sortunut varmasti ajattelemaan sängyssä, mitä ihmeellisempiä asioita. Ei se vain aina ole niin jännittävää puuhaa. Mukavaa kylläkin, mutta ei aina taianomaisen upeaa. Sitä en vain ymmärrä, miksi ukkini sukupolvi halusi nimenomaan seksin laatua parantaakseen miettiä mainoslehtistä? Toki esimerkiksi Jeesuksen mielessä pitäminen olisi ollut jo hieman perverssiä, joten ymmärrän ratkaisun siltä osin oikein hyvin.

Luultavasti se liittyy jotenkin kauhukuvaan siitä, kun vaimo tyhjentää taas rahapussin kaupan kassalle. Kovalla työllä saadut markat katosivat kauppiaan taskuihin ostoskorin täyttyessä kaikella turhalla. Kyllä siinä jää miehellä lasti lentämättä lemmen hetkellä, kun sielua ahdistaa ne kaikki vähemmän ihanat hetket työmaalla, kun olet raatamassa elannon eteen.

Mainoslehtinen saa tuon kaiken aikaan, vaikka nainen ei osaa edes kuvitella sitä. Jos olet lukija nainen, niin älä enää väheksy ilmaisjakelun tuomaa mainospostia. Miehesi tarvitsee niitä, vaikka ei koskaan sitä myönnä. Niistä hyödyt sinä ja miehesi, joten joskus vaikeneminen on oikeasti kultaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: