Perheväkivaltaa rakkaudella

Rakkautta se on, jos haarukalla lyödään. Enkä kirjoita nyt maukkaan aterian kanssa taistelusta, vaan halauksen häätämisestä.


En syytä vaimoani puolustautumisesta. Olisinko itse halunnut hikeä valuvalta oliolta hellyyttä, joka kaksi kertaa suurempana ja puolialastomana, löllyi kohti kohdettaan?

Lisäksi kasvoillani oli hyökkäyksen hetkellä se pieni pirullinen ilme, joka viesti mieleni olevan kaikkea muuta, kuin hyväntahtoinen.
En tarkoita, että olisin välittömästi kiinni rinnoissa tai ehdottamassa villimpää toimintaa. Naamastani pystyi vain lukemaan pienen halauksen jälkeen tapahtuvan reaktion. Olisin vetänyt ponihännästä, kutittanut jalkapohjasta tai läpännyt persaukselle. Olen kiusanhenki, joka ei kyllästy nykimään leteistä.


Seksi on sitä paitsi kauhean sekavaa. Ensin on mies innoissaan ja nainen kylmä. Lopussa tilanne on muuttunut, naisen ollessa kuuma, kun uroksen orgasmi on tylsintä ikinä. Kauheaa meuhkausta, jota seuraa toiminnan pysäyttävä örähdys. Se oli sitten siinä.Rakkautta se on, jos suolamakkarapaketilla lyödään. Ei kovasti, vaan häättäen isäntä omaan tilaansa.

Ymmärrän myös tämän, keittiömme on kirottu. Auta armias, jos vaimoni päättää valmistaa ruokaa, täyttyy hellan edusta liikenteestä.
Saadessaan yhden ihmisen loukkuun, imee huone kaikki muutaman neliönsä sisään. Yksi haluaa lämmittää vettä kahvia varten, toinen vääntää voileipiä ja kolmas jäädyttää muuten vain korviaan pakastinlokerossa. Paikalta tuntuu puuttuvan vain kadonnut Amerikan serkku.

Ehkä on parempi, että jätämme rivitanssit välistä? Ihan vain turvallisuuden takia.

Ei mahda minkään. Ihminen on laumaeläin, joka hyväksyy hetkellisesti, jopa tuntemattomia samanmielisiä laumaansa. Hyvänä esimerkkinä oli näkemäni kohtaus kuntosalin vessassa. Voi sitä hyväksyvän nyökyttelyn määrää, kun salihirmut tajusivat käyttävänsä aina samaa koppia. Siinä hetkessä löytyi huussiystävä, joka oli samaa heimoa.

Laitimmainen wc-koppi oikealta forever!! Kunhan se on vain vapaana silloin, kun sinne itse haluaa.


Rakkautta se on, jos väännetään nännistä voimalla, joka saa kieron selkärangan suoristumaan. Miehillä kun on tapana saada kehonsa vääntymään oudolle mutkalle. Kiitos vain sohvateollisuus.


Haluavatko naiset tällä tavalla nähdä vilauksen kumppanista, johon rakastuivat? Hetkellisen ryhdistäytymisen, joka saa seisomaan suorassa.
Ei se onneksi lihaksia vaadi, kun vatsan sisään vetäminen, saa mahamakkarat nousemaan ylöspäin ja rintakehän pullistumaan. Kyse on vain unohtuneesta tuotesijoittelusta, jossa paino on päässyt pakkautumaan keskivartaloon.

Laiskuutta se ei ole, vaikka luulet niin. Miehen on vain helpompi olla ja hengittää, kun ei tarvitse enää esittää nuoren uroksen tavoin.
Jos et usko, niin kokeile itse olla hengittämättä muutama vuosi. Aina kauniin naisen vastaantullessa, joudut vetämään vatsaa sisään ja pullistamaan hauista. Ja niitä upeita naisia myös riittää, joten hapen saanti on rajattua.

(Kuopion tori on muuten yllättävän pitkä ylittää, kun kasvot sinisenä yrittää olla vetämättä ilmaa sisäänsä).Ps. Tämä teksti ei ollut avunpyyntö 🙂 Eikä minua lyöty edes haarukalla. Vähän vain tökättiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: