Nainen! Sinulla on liikaa meikkiä!

1588505742013.jpg

On sunnuntai ja Sanna pukee taas päälleen muodikkaat urheiluvaatteet, voidakseen lähteä ulos kävelemään. Tempoa hänellä tulee riittämään kankkujen heiluttamiseen vähemmän, kuin teinillä kiinnostusta aikuisten asioihin. Ajatus on silti pätevä.

Hyvältä hän näyttää, kuten kuuluukin, mutta hikoilemaan ei sovi käydä. Meikkaamiseen meni koko aamu ja kaikki työ olisi turhaa, hikisen meikkikuonan valuessa tekoripsiin. Ne alkaisivat vain painamaan kasvoilla, saaden hänet näyttämäänVisulahden vahakabinetin tuotokselta. 

Sydän, Rakkaus, Punainen, Mielitietty

En ole ennen asiaa pohtinut, mutta ehkä nämä vahanuket ovatkin tehty sulatetuista vanhenneista blondeista, joilla on jo parasta ennen päivä mennyt ohitse?

Joka tapauksessa vaadin syytettä pahoinpitelystä niiden tekijälle. Raaka-aine hankkijan lähteen vielä ymmärrän, mutta mitä väärää me maksavat asiakkaat olemme tehneet, kun taiteilijan taide pieksää ajatuksemme rumuudellaan?


 
Visulahti. Niin mitä kaunista siitä keksisi muutenkaan?
 
Perheen vanhemmat ovat hikoilleet tullessa satoja kilometrejä autossa, kuunnellen huutavia kakaroita.  Dinosauruspuistossa odottaa niin hiton mukava päivä ja lopulta et saa edes sitä vähää mitä toivoit. 
 
Isä menettää järkensä vahakabinetissa ja äiti huutavien lapsien kanssa, yrittäessään syöttää porukalle vesipuiston ylihintaisia ranskanperunoita.Lapsetkin ovat kyllästyneet jo kymmenen minuutin jälleen katsomaan paikkaa, jossa pahvista tehty dino koristaa hiekkalaatikon reunaa. Voi vittu, että oli taas mukavaa!

Sydän, Rakkaus, Punainen, Mielitietty

Ei Sannaa sovi haukkumaan mennä, sillä hän on sentään lähtenyt liikkeelle ulkoillakseen ja siinä ei ole mitään vikaa. Ihmettelen vain, miten yksi nainen saa näyttämään maailman saasteongelmien syyn selvinneeksi? Ei hän pahalle tuoksu ja kauniskin on ulkonäöltään. Sitä en vain ymmärrä, miten yhteen naiseen mahtuu niin paljon kemikaaleja? 

Luonto kärsii rannalla, kun viemäristä syöksyy suihkun jälkeen putkea pitkin kolme kiloa meikkituotteita.Voin kuvitella ruskean massan syöksyessä vesistöön, kuinka myrkyt mihin linnut ja kalat eivät kuole, lapioi ahne tehtaanomistaja ämpäriin ja myy käytetyn meikkimassa Kiinaan uustuotantoon.

Sinun iholla siis saattaa olla jonkun ihanan julkkiksen käyttämää naamatahnaa tai huonolla säkällä lähibaarissa esiintyneen transun sulanut esiintymismeikki.
 

Sydän, Rakkaus, Punainen, Mielitietty

Kaunis transu Maija-Erkki oli tanssiessaan kolmen asiakkaan edessä, jotka olivat vahingossa tulleet paikalle. Katuvat raukat päätöstään vieläkin ja kärsivät näkemästään.
Psykologille ei vain nykyään kaikki pääse, jos ei ole hengenhätää. Miehet siis ahdistuvat koko loppu elämänsä siitä, kun näkivät Maija-Erkin pyörittävän ahteriaan.

Muistoissa vain sukkahousujen läpi tunkeneet jalkakarvat suhisevat ilmavirran mukana, kun viettelevän näköinen jalka tanssahtelee vihjailevasti asiakkaiden edessä. 
Ei tietysti nirso saisi olla, mutta jonkin se raja on vedettävä.

Joka tapauksessa toivotan hyvää lenkkiä Sannalle. Laita vain sitä hajuvettä seuraavalla kerralla hieman vähemmän, ettei astmaatikot ihan niin paljoa kärsi sinun ohi mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: