Naapurin kissan on kuoltava!

Naapuri oli vihainen minulle. Olin kuulema yrittänyt sytyttää hänen parvekkeella olevan kissansa tuleen. Hän oli nähnyt tupakantumppeja maassa, jotka olivat parvekkeeltani tippuneet hänen kerroksensa ohi. On meillä kyllä tuhkakuppi sijoitettuna oman parvekkeen oikeaan reunaan, mutta mistä minä tiedän, elävätkö ja hyppivätkö sätkät vielä keskenään sen syvyyksissä?


En ole vuosiin polttanut, joten syytän nyt muuta perhettäni tästä murhanyrityksestä. Ei ole reilua pommittaa naapurin kattia, joka vielä joku päivä vahingossa palaa kuin helvetin liekeissä omalla makuualustallaan.
Sitä paitsi en ole henkilökohtaisesti edes haaveillut eläimen tappamisesta. Yhden omakustanne c-kasetin kyllä ostin 90-luvulla, joka sisälsi death metallia, joten en mene täysin pois sulkemaan alitajuista murhan himoani.

Menin uskomaan bändin basistin kehuntaa musiikista, joten olihan se tuttavan musiikkia hommattava. Näinkö nyt pilasin sieluni tuolla pienellä elämäntapahtumalla ja se kostautuu nyt vuosia myöhemmin? Kauhea saatanallinen ilme kasvoillani nyt onanoin ja haaveilen naapurin kissan kuolemasta. Tuo kauhea katti on saatava hengiltä, jotta c-kasetissa asuva piru saisi vielä elää.


Aika tappoi kasetit ja luultavasti pirun sen mukana. Se selittäisi musiikin tason laskemisen viime vuosina. Löydän toki vanhaa musiikkia vaikka Spotifyn kautta, mutta en kuule enää siinä sitä hurjaa raivoa, jota se vielä ennen sisälsi. Agressiivisuus on manattu siitä pois ja mikään ei ole kuin ennen.
-Paska maailma. Sanon minä

”Pala kissa, pala. Muutu mustaksi hiiltyneeksi läjäksi, joka sinun kuuluu oleva. Juokse tuskaisena liekeissä, kunnes henki sinusta katoaa. Muutu kuonaksi, joka meistä jää elämän jälkeen”

Tuota runoa hoen, jos satun kissaan osumaan. Vaikeaa se toki on, kun naapuri pitää yleensä lasituksia parvekkeella kiinni, mutta en luovuta. Olen käynyt aikoinani keilailun peruskurssin ja uskon tämän takia saavani tupakantumppiin sellaisen kierteen, että se ei tipu suoraan alas, vaan leijailee suoraan kissan kimppuun. Olen paha mies ja aion näyttää sen.
-Pala kissa, pala.


En ole vihainen naapurille. On luonnollista tuntea huolta lemmikkinsä puolesta, joka yritetään tappaa. Kyllä yksi rituaalimurha vuodessa silti piristää mieltä, joten en jätä projektiani kesken. Kissalla on yhdeksän henkeä ja ne kaikki tulevat poistumaan sen kehosta mouruten, näin olen death metal sanoituksien mukaan päättänyt.

Toisaalta voisin jatkaa vain normaalia elämääni ja silittää omia lemmikkejä. Se rauhoittaa mieltä ja sielua. Rakastan kissojani ja koiraani, enkä koskaan satuttaisi heitä. En vaikka vanha c-kasetti käskisi niin. Ole siis rauhassa myös naapurin kissa.


Ps. Meillä on oikeasti se tuhkakuppi parvekkeella. Ei ole tarvetta viskoa alas tumppeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: