Mitä v****a teen Lilyssä?

Tunnen itseni taas homeisen laiskaksi. En halua tehdä mitään ja kulutan aikani lukemalla toisten blogeja Lilystä. Samalla mietin miksi teen niin? En näet pidä niistä.

Luin viisitoista tekstiä ja kaksi niistä oli aidosti hyviä. Kai tuo on makuasia, enkä kritisoi muiden kirjoituksia sen enempää? Ei minun taidoilla ole oikeutta sanoa pahaa muiden kirjoituksista.


Blogit saivat minulle oudon tunteen sisääni.

”Mitä ihmettä teen blogien maailmassa?”

Olen kirjoittanut lähes kiimassa omista ongelmistani, mutta toisinaan myös jotain missä ei ole mitään järkeä. Toisaalta haluaako kukaan lukea siitä, kun kuvailen ihmisen kehoa joskus turhankin tarkasti? Tuskin, mutta teen niin kuitenkin.

En aidosti tiedä, mitä blogin pitäisi olla? En edes tiedä, miksi julkaisen tekstejäni näkyviin?
Sen tiedän, että rakastan kirjoittamista. Jos aamulla ensimmäisenä kirjoittaa jo muutaman rivin, täytyy sen olla rakkautta.

Rakkautta ovat muidenkin tekstit täynnä. Rakkautta meikkejä, lapsia, sisustusta ja kaikkea imelää kohtaan mitä elämä tarjoaa.

Hienoa! Olet löytänyt elämästä jotain, josta pidät

Kiinnostavaa luettavaa? Ei todellakaan.


Haluaisinkin listan johonkin, jossa olisi blogeja jotka karttavat perusaiheita viimeiseen asti. Tai ainakin niin, ettei jokaisen bloggauksen aihe olisi ihanat kotiasiat.
Voin olla toiveeni kanssa yksin ja se on ok. Olen silloin vain väärässä paikassa, naisten valloittaman harrastuksen keskellä.

Ongelma ei kuitenkaan ole naiset. Jos blogit olisivat miesvaltaisia, niin aiheiden riittämättömyys olisi yhtä lailla ongelma. Lukisimme, kuinka virittää Volvo-, kuka pieraisi kenenkin sohvalla ja milloin-, sekä perjantai olut-blogeja tylsyyteen asti.


Lily? En edes tiedä mikä paikka tämä on, enkä oikeastaan edes välitä. Mukavasti lukijoita täällä on silti liikkunut, kiitos siitä. Laittakaa sydämiä teksteille jatkossakin.

Seuraavalla kerralla lupaan taas palata outojen ajatusten pariin.


ps.
Eivät kaikki perus blogit huonoja ole. Pidän esimerkiksi Kivun kahdet kasvot-blogista kirjoittajan taitavuuden takia. Tuntuu mielenkiintoinen persoona olevan muutenkin.

4 thoughts on “Mitä v****a teen Lilyssä?

 1. Jokainen kirjoittaja ja bloggaaja varmasti välillä tuskailee samoja asioita. Miksi bloggaa ja miksi ylipäätään kirjoittaa asioistaan julkisesti? Vastaus on luovuus, mutta mitä sen takana on? Sen me usein kätkemme. Siksi blogisi on raikas tuulahdus blogimaailmassa.

  • Kiva jos tykkäsit

   En tiedä mitä blogin pitäisi olla, enkä halukkaan tietää. Jos tietäisin, niin se ei olisi enää minun näköinen.
   Tuli vain tympääntynyt olo, kun koitin aidosti ettiä hyviä blogeja, enkä löytänyt. Niitä varmasti on jossain piilossa.

   • Blogin ei tarvitse olla mitään muuta kuin tekijänsä näköinen. Harmi, ettet löytänyt etsimääsi, vaikka tarjontaa on.

    • Kyllä minä vielä löydän. Se on vain ajan kysymys. 🙂

     Muutaman olen jo löytänyt ja pyöritänkin Facebookissa heidän kanssaan pientä kirjoitusryhmää. Yhdessä tämä harrastus on ollut vielä hauskempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: