Miehisyys purkissa (Eläviksi lääkityt miehet)

Pilleri, Kapseli, Alla, Monet, Horde

Tervehdys (Kiva että tulit lukemaan)

Koska moni säikähti kasvain kirjoitustani, haluan painottaa edelleen, että olen kunnossa. Päässäni vain kasvaa hyvänlaatuinen kasvain ja olkoot hän siellä. Paremmat jutut hänellä on kuin minulla, kiva vain saada juttuseuraa.

Kai se kuuluu tähän ikään, että ensimmäiset lääkepurkit alkavat ilmestymään kaappiin?

Mielialalääkkeittä hulluuteen, testosteronin korvaushoitoa katoavaan miehisyyteen ja sinisiä pillereitä, jos nyt sattuu jotain saamaan. Tuo tuntuu olevan ainakin monella miehellä se peruspaketti, joka myönnetään synttärilahjaksi nelikymppisenä vähin äänin. Itse en ole vain lääkärin määräyksestä saanut tuosta paketista vasta kuin yhden kolmasosan. Pitääkin käydä kysymässä missä loput aineet viipyvät?

Sininen ihme

Kyllä sitä avioliitossa oleva mieskin voi sinisiä pillereitä syödä. Ei se tule edes kauhean kalliiksi, kun keskimääräinen vaimo antaa vain jouluna ja syntymäpäivänäsi. Itse en ole vielä tuossa lääkeleikissä mukana. Viitsiikö sitä kahden minuutin lemmen takia käydä itseään lääkitsemään?

No toisaalta teininä sänkyhommat kestivät minuutin. On tuossa prosentuaalisesti jo huima ajan parannus.

Haaveena voi jollain olla myös nuoren kauniin parikymppisen naisen iskeminen. Harvalla meillä on siihen mahdollisuus, mutta kai se aina kannattaa varautua? Yhtälailla sitä nuorena kannettiin kondomia lompakossa vuosikausia, vaikka hyvin tiedettiin ettei sille tule käyttöä. Olipahan ainakin jotain täytettä rahapussiin, kun ei siellä opiskelijalla rahaakaan ollut.

Miehisyyttä purkista

Testosteronihoitoa moni tarvitsee, että päästäisiin siihen tilanteeseen, että kiinnostaisi sen rakkaan kanssa kiehnääminen edes kaksi kertaa vuodessa. Haaveena meillä miehillä on kai tuntea vielä tuntea itsemme yhtä innokkaaksi, kuin joskus nuorena. Olon täytyy olla sekavan virkeä, kuin kahvia juoneella oravalla käpyjen kimpussa.

Epäilen vain toista vaihtoehtoa. Voivatko nykymiehet olla vain niin turhamaisia, että pelkäävät ainoastaan karvankasvun loppumista? Testoa kroppaan, että saadaan rintakarvat ja nuppi kukkimaan karvaa vielä hetkeksi. Kalju on toisaalta seksikästä, mutta jos se ei ole oma valinta, niin se tuppaa ahdistamaan.

Minä lääkitty Tarzan. Sinä kaunis nainen. Tule ja tunne läheisyyteni.

Hullun huvit

Hulluuspillereitä syön. Olen kuulemani mukaan ollut masentunut, pakkomielteinen, uupunut ja muutenkin outo.

En noista tiedä. Olin vielä vähän aikaan sitten niin väsynyt, että en kerennyt noita kaikkia mielen virheitä murehtimaan. Kuka meistä toisaalta täysin selväjärkinen olisikaan? Olen ainakin itse mielelläni hieman sekaisin. Saan kylläkin nykyisin nauttia vain hyvästä hulluudesta, joten voin jo asialle nauraa.

Ja Kyllä!

Masennukselle saa nauraa. Nautin jokaisesta tunteesta, jonka nykyään tunnen.

Lopuksi

Nuoruus tuli ja meni. Ei se haittaa. Vähemmällä lääkkeiden syönnillä vain pärjäsi siihen aikaa. Hieman Buranaa toisinaan ja matka jatkui.

Nyt syön siis tätä tosimiehen lääkekolminaisuuden yhtä osaa. Kymmenen vuoden päästä voi olla jo eri tarina. Sitä murehditaan sitten, kun sen aika tulee. Luultavasti haluaisin silloin olla mielelläni taas neljäkymppinen juniori, vaikka nyt tunnen itseni vanhaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: