Laihdutushaaste. Kauanko lupaus kestää?

Lupauksia, niitä mieli siittää Kaarle Suuren tahdilla. Olet lupautunut laihduttamaan, olemaan liikunnallinen ja kaikin puolin suloinen. Elämä on pian ihanaa, vaikka punnerrat jo salihirmuja enemmän. Minkäs sille mahtaa, jos vatsa roikkuu punnerrusasennossa lattiaan saakka? Kyllä tuon jumppapallon päällä keikkuu vaikka puolipäivää, kun kovakuntoinen rynkyttää itseään ylös alas, vain hetken.

Ylimääräisenä tietona Kaarle Suurelle ja sinulle lukijani. Amatööri sanoisi Tsingis Khan, jolla jälkeläisiä riittäisi myös toiseen tarinaan. Sen verran voin vihjata, että mies ei juuri muuta kerennyt tehdä, kuin valloittaa ja lisääntyä.
Ehkä tuon kansan naiset olivat tyytyväisiä, kun hallitsija tippui kännipäissään hevosen selästä ja kuoli? (Kaipaamaan jäi muutamia tuhansia jälkeläisiä. Lepää rauhassa kaikkien aikojen isi!).


Mutta ne lupaukset, uusi vuosi on tämän hulluuden kulta-aikaa. Laihduttaminen, liikunta, raittius ja muut älyttömyydet, ovat päässeet karkaamaan suusta pyhien aikaan, mutta minkäs teet? Suomalainen pitää sen, mitä on pienessä pierussa tullut sanottua.

Tee selvänä jokainen humalassa luvattu asia. Tapa, joka opettaa pitämään naamassa olevan puheaukon kiinni.

Runon tynkää hikoilevalle

Juokse.

Juokse nainen, niin että polviin koskee ja hiki täyttää rintaliivien geelitäytteet uudella koolla.

Juokse mies, kunnes halvasta deodorantista ei ole jäljellä, kuin omituista tahmeaa mönjää. Olet verrattavissa Ghostbusterin vihreään haamun, joka pitsa suussa limaa jokapaikan.

Juokse lapsi, kunnes… Ei kun odotas!


Ei nykyajan muksut urheile, paitsi Fortniten niityillä. Pihan kukkasista pienet Simot ja Marjatat saavat vain astman, joka lähenee kestävyysurheilijoiden tasoa. Lääkäreihin on jo jonoa siinä määrin, ettei hiihtäjien ja uimareiden sekaan kannata lähteä jonottamaan.
Jollei äiti tietysti tykkää pullistevista rintalihaksista, joita kodissa pyörivä isä ei pysty tarjoamaan. Ei vaikka kuinka mamma työntäisi faijan vatsaa ylöspäin, toivoen sen jäävän korkeuksiin.

Kai ongelman pystyisi korjaamaan jeesusteipillä, tai Sinfullin joulukalenterista saadulla köydellä, joka tosin palvelee jo pesuhuoneessa pyykkinaruna? Tulipa käyttöä myös niille japanilaisille nipistimille, vanhojen lakanoiden riippuessa repaleisena, kuten tympiinyt liittosi.Painonpudostushaaste, tätä Tammikuu tarjoaa, eikä syyttä. Pyörimme läskeissämme eteenpäin, kuten Ikean lihapulla keittiönlattialla.
Tiedämme kaikki totuuden suorittamisesta, se loppuu ennen kuin on alkanutkaan. Laihdutat muutaman päivän, kunnes huomaat iltaisin pursottavasi purkkijuustoa nallekarkkien sekaan. Jokin sisälläsi huutaa lisää kaloreita, jotka salaa turvottavat kehoasi. Pääasia on vai se, ettei kukaan näe sortumistasi.

Eikä pienellä lihomisella ole väliä, voit aina varasuunnitelmana muuttaa Kouvolaan, jossa seksikkyytesi on taattu. Paikalliset lähibaarit odottavat jo tuoretta lihaa, jossa työttömät paperitehtaan miehet, palvovat jokaista valuvaa ruumiinosaasi. Olet jälleen kuningatar!

Jos vain pidät miehistä, muussa tapauksessa olet kusessa.


Onnea teille kaikille laihduttamiseen. Itse en lähde projektiin mukaan, onhan kohdallani vielä kesken kesäkuntoon-98 projekti.

2 thoughts on “Laihdutushaaste. Kauanko lupaus kestää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: