Kuka?

Mies. Kuopio. Yli 40-vuotias. Siinä syntini paljastettuna, mikäli en ollut ennestään tuttu hahmo.

Nyt kun olen henkisesti alastomana edessäsi, haluaisin kiittää käynnistäsi blogissa. Teen tätä ainoastaan lukijoita varten, sillä maailmassa ei ole liikaa hymyjä. Toivottavasti tekstini saivat sellaisen sinunkin kasvoille.


Blogini sisältää huomattavan määrän vanhoja kirjoituksia, joita harrastukseni alussa kirjoitin. Vaikka tekstien taso toisinaan hävettää luojaansa, en näe syytä niiden poistamiseen. Kyseessä on vain hauskanpito ajatuksien kanssa, lisäksi häpeä tulee laskeutumaan myös uudempien tekeleiden päälle. Ei kaiken tarvitse olla vakavaa 🙂

Arvaamaton, on ollut yleinen kommentti kirjoituksistani. Olen ollut huono pysymään yhdessä tyylissä. Jos törmäsit tekstiini, joka oli täynnä synkkyyttä ja pohtimista, saattaa seuraava olla huumoria kukkiva päinvastaisuus.
Eli olen synkkä, tämä ei pidä paikkaansa. Jos luet rivien takaa, huomaat löytäväsi juuri päinvastaisen miehen. Olen kaveri, josta saa huonosti mitään vihaavaa.

Kritisoin kaikkia ja kaikkea, sillä en usko yhdenkään ihmisen olevan oikeassa. Uskon myös ajatukseen, jossa kaikelle pitää pystyä nauramaan.
Olen yhtä mielelläni myös itse väärässä. Yhdessä pohtien, teemme pienestä henkilökohtaisesta maailmastamme paremman.


Kiitos vielä kerran, että olet täällä. Mikäli mieleesi jäi murheita, tai muita sekavia pohdintoja, ota yhteyttä rohkeasti ylhäällä olevaan sähköpostiosoitteeseen.
Voit myös laittaa toiveita blogin aiheiksi. Olen niitä aina toisinaan toteuttanut.

Blogini sisältää huomattavan määrän vanhoja kirjoituksia, joita harrastukseni alussa kirjoitin. Vaikka tekstien taso toisinaan hävettää luojaansa, en näe syytä niiden poistamiseen. Kyseessä on vain hauskanpito tekstien kanssa, lisäksi häpeä tulee laskeutumaan myös uudempien tekeleiden päälle. Ei kaiken tarvitse olla vakavaa 🙂

Toivottavasti näemme pian uudelleen!

7 thoughts on “Kuka?

  • Ite väsäsin. Kesken nämä vielä on, kun menen jatkuvasti perse edellä puuhun. Jospa viikon päästä olisi jo valmista. 🙂

   Kiva jos tykkäsit ulkonäöstä. Vähän pelkäsin tuon mustan olevan liikaa.

    • Pitänee lisätä tänne teksti, ettei blogi korvaa lääkärinkuluja. 🙂 Ja onneksi blogi pysähtyi silmään. Ajatuksissa se olisi voinut tehdä jo pahaa jälkeä.

     Oikeesti kiva, että kävit lukemassa. Päivän piristys aina, jos sattuu kuulemaan jonkun nauttineen kirjoituksista. Kyllä pienet hymyt tekee blogista tekemisen arvoisen.

 1. Vau, tämähän on mahtava ja sun näköiset sivut ja kyllä sai hymyn huulille, kun kirjoitat hauskasti. Pidä tää blogi yllä vaan! Terkuin aloitteva teini bloggaaja tääl huutelee 😅😅😅💪💪💪

  • Nyt sait vain miettimään, että minkä näköinen oikeastaan olenkaan? 😂

   Siinä olet oikeassa, että kirjouttaminen on hieno harrastus. Itse vain tällä hetkellä pohdin, kuinka tekstini tekisin. Bloggaaminen kun ei ole ainoa tapa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: