Kuka olet? Feministi

Kuka olet? on uusi sarja, jossa tulen pohtimaan vakavana, mutta kevyesti erilaisia ihmisryhmiä.

Kallo, Pää, Ihmisen, Ihmiset, Henkilöt, Uros, Mies

 

Vahvassa nousussa

Tuttu bloggaaja onnitteli minua, blogini nousee blogit.fi sivun listoilla tasaisesti. Harvassa lukijat ovat, mutta olen silti tyytyväinen.
En tuosta huolimatta koe olevani mikään vaikuttaja, ei minusta oikein sellaista taida saadakaan. Ainut vaikku joka minusta näet lähtee, on korvien nestemäinen mönjä, kun olen taas kerran kuunnellut musiikkia liian kovalla.

Parhaita hetkiä tässä hommassa on, kun joku kirjoittaa palautetta. Vielä von sanoa noin, en ole kuin kerran saanut vihaista palautetta. Pelkään vain mokaavani joku päivä blogin kanssa niin pahasti, että piha on rappukäytävästä ulos astuessani täynnä, esimerkiksi vihaisia feministejä.
Voi sitä lihavien naisten murskaavaa vihaa, kun jään jumiin laumana hyökkäävien lämpimien mahamakkaroiden väliin. Voi myös olla, ettei se ole yhtään hullumpaa, joten tiedä vaikka viihtyisin naisen lämmössä hetken ajan?

Ei minulla ole feministejä vastaan mitään. Ei varsinkaan, koska harva heistä jaksaa kiivetä tänne kolmanteen kerrokseen asti. Ovat siis varmasti ihan leppoisaa porukkaa, mutta heidän sanomansa on jäänyt vain hieman epäselväksi. Tämä johtunee varmasti vain siitä, että heidän puhuessaan, toisessa poskessa pyöriin rasvainen hampurilainen ja toisessa aviomiehen itsetunnon viimeiset rippeet.

 

Ollaan hetki vakavia

Oikeassa nuo veikeät naiset ovat siinä, että tasa-arvoa tarvitaan lisää. Niin ei tule vain ihan heti tapahtumaan, koska miehellä on aina fyysinen etu takanaan. Uskonkin, että naisten olot ottaisivat kunnolla takapakkia, mikä kehitys tekisi nyt saman.
Feministi on siis aivan oikeassa, että maailma ei ole valmis ja mielestäni tuskin tulee koskaan olemaankaan. Siihen on kuitenkin pyrittävä, joten tämän ymmärrän täysin ja tätä haluan myös kannattaa.

Myönnän, että mielikuvani feminismistä on karsea. Ehkä sen takia, koska feministeistä äärimmäiset tuntuvat saavan suurimman osan ruutuajasta? Toisaalta niin media toimii, koska se myy. On aivan sama mikä ajatusmaailma on, kannattaa tuoda sen kaikkein hulluin edustaja tuomaan sitä julki.
Sama koskee vaikka Perussuomalaisia, joiden sanoma on helppo tuhota sillä, että mielipiteet puolueesta kaivetaan kavereilta, jotka paidattomina ja pelkiin metallisiin munakuppeihin pukeutuneena, toivovat jokaisen neekeri ja ählämin kuolemaa. Se onko puolueen sanoma sen fiksumpi puku päällä kerrottunakaan, jää tietysti meidän jokaisen itse päätettäväksi?

Ehkä asia on niin, että feministeistä puuttuu yhtenäisyys, jotta heistä saisi jotain selvää? Tuntuu, että jokaiselle innokkaalle kannattajalle, feminismi on jotain, mikä sattuu omaan mieleen sopimaan. Yksi haluaa tasa-arvoa, toinen pitää naisia jumalina ja haluaa hirttää miehet munista, ja kolmas pitää loukkaavana jo sitä, että uros on kohtelias  ja avaa hänelle oven.

 

Palkka

Sitten on tietysti se palkka, joka pyörii kaikkien mielessä. Jokaisen kuuluu sukupuoleen katsomatta, saada sama palkka samasta työstä, pois lukien tuottavat ammatit, joissa osaamista voidaan aidosti mitata. Tässä voin olla feministien kanssa samaa mieltä.

Yksi suurempi asioita joita karsastan tasa-arvossa, koskee taidetta ja urheilua ja niiden palkkausta. Hurjimmat vaativat myös tänne osastolle palkoihin tasa-arvoa.
Päähäni ei vain uppoa, miksi esimerkiksi naisen joka pelaa jääkiekkoa, pitäisi saada samaa palkkaa kuin miehen, joka tekee niin? Kyseessä on kuitenkin viihdettä, jossa sirkuspelleille maksetaan urheilusta sen verran, mitä se kiinnostaa katsojia. Eihän voimanostajakaan saa saman verran palkkaa, mitä formulakuski, koska kovinkaan montaa ihmistä ei kiinnosta se, kuinka monta kiloa joku veti maasta.

Mutta se siitä vakavuudesta..

 

Bileet feministien kanssa

Ovatko kaikki feministit siis rumia, lihavia ja elämäänsä pettyneitä vanhoja piikoja? Tai muka vahvoja ja itsenäisiä naisia, jotka kuitenkin ovat vain elämässään täysin hukassa? Eivät ole, vaikka tehokkaasti heitä näin leimataankin.
Tämä saa vain minut miettimään, että ehkä olen feministi, koska vatsani turpoaa kokoajan? Toisaalta tuo ajatus pelottaa minua, sillä se tarkoittaisi sitä, että tuon lisäksi olen osaksi savolainen, mielenvikainen, ahdistunut, lihava, köyhä, pieni munainen ja huonosti koulutettu. (Korjaa tämä lista ennen julkaisua. Ei kaikkea tarvitse kertoa!)


Lupaan siis, että sivistän itseäni välittömästi ja otan selvää feminismistä. En hauku mitään muutakaan ajatusta, ilman että tiedän siitä mitään, joten miksi tekisin niin nytkään?
Myönettäkööt lisäksi, että eivät he edes ärsytä minua. Harvoin jaksan ärsyyntyä mistään, sillä joka asiassa on yleensä ihan fiksu ajatus taustalla. Eli kierros nallekarkkeja kaikille feministeille minun piikkiin, jos joskus baarissa nähdään.
Alkoholia en tarjoa, koska pelkään ajatusta kapakkatappelusta, jossa olisin lihavien feministien syleilyssä.


Kai jokainen mies joskus miettii sitä, kuinka olisi mukavaa olla kahden naisen syleilyssä yhtä aikaa? Tuo ei ollut vain ihan se mitä ajattelin, kun kävin tuota fantasiaa nuorena päässäni lävitse.
Toisaalta elämä on opettanut, että kaikki ei ole sellaista mitä kuvitteli. Menkööt siis hätätapauksessa tuokin elämys, jos vain pääsen kahden humalaisen ja munkkipossulle tuoksuvan naisen väliin!

Mitä minä edes kahdella naisella tekisin? Yhdenkin kanssa oleminen on niin sekavaa touhua, että kahteen minulla ei kapasiteetti kestäisi. Lisäksi stereotyyppinen mielikuvani feministeistä on se, että he ovat poikkeuksetta hieman rumempia ihmisiä. Erottaisinko silloin edes ulkonäön puolesta, kumpi puoli heistä on tyynyä vasten, ylä- vai alapää?

 

Homo minä

Alkaisinkin mieluusti homoksi, jos se yhtään kiinnostaisi. Kai se olisi huomattavasti selkeämpää, mitä naisen kanssa seurustelu?
Tarkemmin vain kun käyn tuota ajatusta lävitse, niin jaksaisinko oikeasti sitä, että joku ruinaisi minulta seksiä rikkinäisissä kalsareissa ja parransänki naamalla? Luultavasti tuo tapahtuisi vielä parin oluen jälkeen, jolloin sieraimiini leijailisi tuore viinan ja päivällä syödyn valkosipulin tuoksu. Hyi helvetti! Ei ole minusta homoksi.

Miehen voi osittain korvata. Tehkää se ja pelastakaa naiset itsenne!

Pyydän anteeksi kaikilta suomen naisilta, mikäli miehet ovat oikeasti tuollaisia. Taidan alkaa siis vain rehdisti lesboksi, kun se vaikuttaa kaikkein helpoimmalta vaihtoehdolta.
Toisaalta sitten kimpussani olisi Pornhubin suurkuluttaja miehet, jotka haaveilevat naisten lakanoiden välissä tapahtuvasta laatuajasta. Ei toimi tuokaan ajatus.

Jos joksikin pitäisi siis muuttua, niin taidan vain alkaa feministiksi, kunhan selvitän tarkkaa, mitä se oikein on? Tasa-arvon, yhtä suurien palkkojen ja  perheväkivallan kitkemisen puolesta, lupaan olla jo tässä vaiheessa samaa mieltä!

7 thoughts on “Kuka olet? Feministi

 1. Rohkeaa tekstiä, saatat vielä saada kickbannit netistä ja koko yhteiskunnasta!
  Täällä yksi kai sitten keskimääräistä karseamman näköinen plösö true vanhapiika-femakko hieroo karvaisia käsiään ja miettii miten jatkaisi yhden naisen tasa-arvotaisteluaan.
  Ismeissä lie aina se pulma, ettei ihan yhtenäiseen agendaan päästä, mutta ihan jo tasa-arvotyön historian ja toki myös keskustelun herättämis-arvon vuoksi haluan feminismi-termiä yhä viljellä. Kumpi lie tuli ensin, rumuuteni ja hirveyteni vai femakkous…?
  Olis kiva, että sukupuoli ei vaikuttas kaikkeen (yhtä kovaa ne muijatki treenaa urheilussa) , että naisten ei tarviis laittaa ”kerro kun olet kotona”-viestejä toisilleen lähtiessään baarista pimeällä kotikadulle, tai että miehet ja muutkin voisivat olla vaikkapa helliä ja herkkiä tai olla olemati.
  Kiinnostaa kovin tämä juttusarja ja sen tulevat kohteet – vähän mietin myös, oletko itse se pornhubissa hubaileva vaiko rikkinäisissä kalsareissa seksiä vonkaava valkosipuli mies, vai iiiihan vain kaveriltako oot kuullu että sellaisia ne jotkut toiset äijät on?
  Mitä lähisuhdeväkivaltaan tulee, toivon että siihen puuttuisivat kaikki kynnelle kykenevät kylänmiehet -naiset ja muut, ismeillä tai iliman!

  • No tuo ulkonäkö juttu oli sielä vain ärsyttämässä ja luomassa kuvaa, miltä feminismi näyttää kliseisesti. Samalla karulla tavalla tulen kuvaamaan, vaikka perussuomalaisia myöhemmin.

   En tiedä onnstuinko tekstissä tuomaa julki sitä, että feminismissä on ja on ollut paljon hyvää. Nainen on tasa-arvonsa ansainnut. Halusin tuoda enemmän näkyville sitä, miten äärimmäinen feminismi pilaa oikeastaan koko kauniin ajatuksen. Ei me ihan tavalliset valkoiset miehet kuitenkaan ihan kaikkeen olla syylisiä.

   Tuosta urheilusta olen vieläkin erimieltä. Ei sillä ole mitään merkitystä kuinka kovaa kukin on treenannut. Kyseessä on viihdettä, joten palkka kuuluu sille, joka saa ihmiset hymyilemään ja eläytymään kanssaan. En minä esimerkiksi hyvän kitaristin musiikkia mene katsomaan, jos en pidä hänen musiikistaan, joten ei tyhjälle yleisölle soittamisesta pidä maksaa saman verran, mitä bändille joka täyttää stadionin ihmisillä.
   Viihde ei katso mielestäni sukupuolta tai sitten ollaan tasa-arvon kanssa pielessä, jos esimerkiksi naiselle pitää maksaa smana verran, kuin päätähdelle, sen takia, että hän esityksessä mukana.

   Mitähän sinulla oli vielä palautteessa…katsotaas. (tämä vastaaminen on muuten tosi kivaa. Tätä voisi tehdä useamminkin). 🙂

   Kalsarit on kyllä meikäläisellä toisinaan sitä huonompaa laatua tai oli kunnes löysin sporttimalliset alushousut. Tämä on yksi taivas pitää näitä jalassa, toisin kuin halpoja boksereita.
   Myös valkosipulista pidän, mutta seksiä minun ei tarvitse onneksi anella. Saan sitä juuri niin paljon tai vähän mitä tarvitsen. Olisi muuten kauheaa suhteen kummallekkin osapuolelle, jos sitä pitäisi olla omiin tarpeisiin jatkuvasti mankumassa.
   Kohdallani seksi on vain osa elämää, vaikka turhan useasti se blogissa mainitsenkin.

   Sitten oli se pornhub. Kyllä olen siellä joskus käynyt ja ei hän siinä mitään. En kuitenkaan suurkuluttaja ole, sillä mielummin katson internetistä ihan jotain muuta, kuin pornoa.

   Hikihän tässä tuli kirjoittaessa, enkä edes uskalla katsoa, kuinka pitkä tämä vastaus on? 🙂 Lyhyesti siliti vielä kerran: Feminismi on hieno aate, oikein ulos tuotuna.

   ps: Ne karvaiset kädet ja outo ulkonäkö on sitä oikeaa elämää. Harva meistä Disneyn prinsessalta tai prinsiltä näyttää.
   Kun muistaa pitää itsensä sisäisesti kauniina, niin se merkitsee huomattavasti enemmän!

   • Jes, mainiota kun vastailit!
    Osa ajatuksista eriää, osa ei , niinku kaikkien kanssa yleensä. Karvaisen peikkomaisuuden lisäksi meille telaketjufemakoille ominaista ovat pitkät ränttäykset, joten pitkä vastauskin sallittakoon! Jään kuulolle, tai siis näkösälle, mitä muita mörköjä ja luurankoja tutkailet tekstin muodossa 😁

 2. Apua mikä postaus!🤭 Oot kyllä vetäny aika iloisesti mutkat suoriksi tässä tekstissä🤣

  • Kaasu jäi pohjaan ja sitten mentiin 🙂

   Älä säikähdä tätä tekstiä. Mietin pitkään, että aloitanko tätä sarjaa feministeistä, koska väärin ymmärretyksi tulemisen riski on kohtuullisen korkea.
   Tulen kyllä käymään erillaisia ryhmiä lävitse, pidän niistä tai en. Kaikki tulevat saamaan tilaa kirjoituksissa, niin positiivisesti, kuin negatiivisesti.

   Ei näitä minun höpinöitä kannatakkaan ottaa niin vakavasti 🙂

 3. hei, psst. ihan näin kahdenkesken. Sulla jäi joku lista tuonne tekstiin, jonka olit aikonut korjata ennen julkaisua 😀

  • Olkoot sielä. Ei se varmasti mitään tärkeää ollut.

   En minä muutenkaan enää muista, mitä kirjoitin tuohon tekstiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: