Korkea verenpaine

Elintavat, joissa olisi korjattavaa. Lääkärien ja naistenlehtien turhaa saarna, joka ei tuntunut koskevan sinua. Ei juoksemattomat lenkit ja terveellinen syöminen ole kuin muita varten.

Tunnet itsesi hyväksi kropassasi, kunnes ikä alkoi tekemään temppujaan. Tuli päivä, jolloin se samainen lääkäri taputti ystävällisesti vatsaasi. -Pitäisi kumpu saada pois, meni oppinut toteamaan.
Tämä on totuuden hetki, kun raskas aamiainen vaihtuu verenpainelääkitykseen, jota jälkiruokamaisesti seuraa pilleri korkeaan kolesteroliin. Tervetuloa korkea verenpaine.”Mokomat perinnölliset syyt, ei elintavoissani ollut mitään vikaa” Ajatus joka käy varmasti rasvoittuneessa mielessäsi.
On tietysti olemassa mahdollisuus, ettei päässäni ollut huimaus ja päänsärky johtunut nykymaailmasta? Miksi luoja antoi vaivaksi 100 000 kilometriä viallista verisuonta, joka ei pientä rasitusta kestä!

Mutta miksi aina kaikki kiva kielletään? Suola, alkoholi ja tutisevat jenkkakahvat. Jopa aina ihana lakritsi joutuu kieltolistalle.
Et millään suostusi olemaan lihava ja vanha, joka tutisevin käsin tilaa viimeisenä huvinaan VitaePro´ta. Vaihtelua ehkäisypillereille, joista luopumisesta vanheneva nainen ei välitä. Kuka viitsii leikkiä tässä iässä kahden lahnan-leikkiä, kun vaihdevuodet jo kutittelevat kohtua?

Lääkkeeksi tarjosivat liikuntaa ja tietysti niitä lääkkeitä. Jos stressi on yksi syy korkeaan verenpaineeseen, miten pakkoliikunta vitutus auttaa asiaan?
Ihmisen kuuluu olla pyöreä. Katso vaikka metroihin, busseihin ja raitiovaunuihin. Katso kouluihin, työpaikoille ja Kelan auloihin. Elämme kuin sillit suolassa. Olemme pyöreän tiiviisti, kuin etikkamunat purkissa.


Korkea verenpaine, josta palkintona sydänkohtaus tai aivohalvaus.

Ei jälkimmäinen eroaisi vapaa-ajastasi millään tavalla. Jokailtainen tv-ilta tekee samaa jälkeä sinkut-sarjoillaan. On vapaita ihmisiä etsimässä onneaan autiosaarella, alastomana, uima-altaalla, sekä kumppanin kanssa, kera Sami Kurosen seksikkään äänen.

Onko ihme, että olet päässyt lihomaan? Hädissään perheenäidit syövät iltaisin jäätelöä, jotta tuntisivat edes jotain. Kyllä vanha kunnon brain freeze tuntuu paremmalta, kuin ei minkään aistiminen. Tulisipa vielä sokeus korkean verenpaineen mukana ja päästäisi tosi-tv pahasta.Ehkä on aika lopettaa tupakointi ja laittaa lautaselle myös vihreitä asioita? Olet nähnyt ihmisten tekevän niin, vaikka järjen vastaista se on. Jos ihminen olisi tarkoitettu syömään heinää, olisi kehossamme useampi vatsa.
Märehtiä et ole, vaikka totuuden nimissä se on myönnettävä, keskikeho on saanut kokoa jo muutaman mahan verran.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: