Kivekset

Testosteoriini alhaalla. Miksi se hävettää minua? Tunnen itseni tytöksi, vai olenko nyt vain henkilö, kun syöksyn johonkin omituiseen välitilaan?

No ei kai kivesten toiminta minua miksikään muuta. Vai onko vaarana jos minua hoidetaan, että muutun juuri sellaiseksi jota vihaan? Olisin ylimiehekäs ja aggressiivinen mörkö, joka alistaa pienempiään.


Ehkä maailmani on vain aina ollut hieman vääristynyt, kun kaksi pientä pallo housuissa on muuttanut koko maailmankuvan ja muuttanut kaiken?

Mitä jos kaksi kivestä muuttaa kaiken? Tunnen itseni täysin alkukantaiseksi tämän seikan takia. Olemme lauma apinoita, jotka ovat muka keksineet jotain hienoa. No osa meistä on, suurin osa ei.
Pistäkää meidät metsään asumaan vuodeksi, niin todistan tällä sen helposti, mitä tarkoitan. Väitän, että olemme aivan yhtä alkukantaisia, kuin tuhansia vuosia sitten.


Elämä on vain outo peli, jos kivekset määräävät aseman yhteiskunnassa. Isot pallit ja olet poliisi, johtaja tai ehkä sotilas. Pienet pallit, olet vaatesuunnittelija, siivooja tai parturi.

Meneillään on elämänruletti kohdussa, jossa elämäsi suunnitellaan jo valmiiksi, ilman että sinulta kysytään mitään. No liioittelua tämä tietysti on, koska on aikakausia jolloin pallimiehet määräävät yhteiskunnassa, toisaalta aikoja jolloin tarvitaan pehmeämpiä valintoja.


En omalla kohdallani tiedä vielä, mikä tilanteeni on. Tämä kaikki pisti vain miettimään elämää. Onko valitsemasi arvot sittenkään sinun omia? Vai ovatko ne vain sisuskalujesi valitsemia päätöksiä, jonka mukana yrität keikkua?

Tuntuu, että kivekset nostivat vain hurjan määränä kysymyksiä pintaan. Filosofiset pallit, jotka saivat minut hämilleen. Ei siis ole olemassa miehiä ja naisia. On olemassa vain läjä sisuskaluja, jotka määrittävät meidät jonkinlaiseen kehoon ja mielen sotkevaan soppaan tekemään päätöksiä.

Vaadinkin, että meidät merkitään ruumiinosien koon mukaan sosiaaliturvatunnukseen. Olisi selkeä mittari, jolla meidät laitettaisiin arvojärjestykseen heti nuoresta lähtien. Sillä järjestystä ihminen kaipaa, halusit tai et.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: