Kasvava perhe

Eräs tuttuni on raskaana. Onnea hänelle tästä ihanasta elämäntapahtumasta!


Tässä ihanuudessa on vain varjopuolensa. Kolme vaimoni raskautta kokeneena tiedän, että mies saa monesti enemmän raskauskiloja, kuin nainen. Tuo paino on ikävä kyllä pysyvää, mutta kai me isät tarvitsemme suojakuoren jälkeläisiä vastaan?

Heitä siis ystäväni ulkonäöllisesti hyvästit hyvä kroppaiselle aviomiehellesi, olet viimeisen kerran nähnyt vuosien juoksuharjoittelun tulokset hänen vartalossaan. Miehiset raskauskilot tulevat ja jäävät, näin on ihmisen elämässä määrätty.
Toisaalta, jos asiaa katsotaan yleisessä mittakaavassa, niin joutaa miehet lihomaan. Ei suomalainen mies osallistu keskimäärin lapsen tekoon, kuin minuutin verran. Ei siinä juuri kerkeä hiki tulemaan, jollei sitten alushousut olleet sitä hankalampaa sorttia riisuttaessa.

Vielä pienenä huomiona tähän kohtaan, että ei tässä mistään Kama Sutran kotimaasta olla, vaan olemme ainoastaan pystyyn jäätynyttä metsäkansaa. Joten älkää naiset syylistäkö meitä miehiä liikaa.

 

Rasvainen sydän

Nainen on vaarallisempi sydämelle, kuin kaupungin pikaruokalat. Ei ole ihmekään, jos seksielämä hiipuu vuosien varrella, miehen lihoessa ja naisen näyttäessä hänen silmissään pakkosyöttävältä Ronald Mcdonaldilta.

-Tule viereen kulta, niin saat jotain hyvää, ehkä jopa hampurilaisen, ilmapalloja, sekä jälkikasvua. Kuuluu naisellinen kutsu sänkyyn.

Luvassa on siis sukkanauhoja ja kananugetteja. Monet lankeavat tuohon lepertelyyn muutaman kerran elämässään ja minkäs sille mahtaa? Suolaisen, rasvaisen ja silkkisen makuyhdistelmä on vain niin koukuttava.

 

No en minä katkera ole. Olen vuosien varrella saanut monta hyvää ateriaa ja ihania lapsia. Lapsirakkaaksi minua onkin aina sanottu ja sitä tunnen myös olevani. Paitsi lopetan sen tavan tämän vuosikymmenen lopussa. Sitten tämä setä bilettää, jos päiväuniltaan ehtii!

Mutta vielä lapset ovat ihania. Heissä on jotain aitoa ja rehellistä, toisin kuin aikuisissa. Näin vanhempana sitä joutuu lappamaan suuhunsa aamuisin masennuslääkkeittä, jotta on hyväntuulinen, näkee mielikuvituseläimiä ja -hahmoja, sekä kestää työkavereiden kanssa keskustelun.
Lapsena sitä pystyy väittämään pokkana, että wc-tiloissa asuu sininen vessapossu ja elämään sen mukaan. Lisäksi tarhakaveritkaan eivät ota päähän, kuin hetkittäin. Mikä ihana rauha elämässä!
Koitappa leikkiä ja rentoutua samalla tavalla vanhempana, niin saat vain hullunleiman otsaasi. Hoitoon et kuitenkaan pääse, sillä ei suomessa sellaista ole.

 

Laihdu kanssani

Läskiä tulee ja menee. Mitä siitä huolestumaan, jos suonet sen kestävät?
Pihallani ei seiso hienoa kiiltelevää autoa, mutta ainakin verenkierto hohtaa rasvaisen ruuan jäljiltä. Olen siis upea sisältäpäin, joten kai tämä vyötärölihavuus on sitä sisäistä kauneutta?

Jos olet muuten Kuopiosta, niin tervetuloa Krav Maga-harjoituksiin laihtumaan kanssani, kunhan ne syksyllä taas jatkuvat. Painikavereita ei ole koskaan liikaa.


Nyt ei kuitenkaan vielä jumpata. Ensi viikonloppuna olisi jopa mahdollisuus nauttia vielä hetki kesästä perheen kanssa ja ehkä myös lähteä katsomaan Hietaniemenrannalle kauniita naisia. Taidan vain olla liian laiska tuohon jälkimmäiseen.
Menen mielummin Korkeasaareen, jossa voin ihmetellä lapsien kanssa apinoita. Kai se johtuu siitä, että vanhoilla silmilläni erotan paremmin berberiapinan punaisen ahterin, kuin suomalaisen naisen kalpean persauksen? Huumoria saan joka tapauksessa irti kummastakin.

Lopetan tämän kirjoittamisen tähän, sillä nälkähän tässä tuli tätä kirjoittaessa. Kai tämä blogikin on joku vaimoni juoni, jolla hän pakkoruokkii minua?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: