Iskä mokaa taas!

-Kiitti taas iskä! Kuului huuto takantani.

Olin jälleen kerran katsonut bussiaikataulun väärin ja nyt perheeni juoksi kohti juna-asemaa kiroillen. Hauska lastenretki oli alkanut kidutuksella, sillä kyllähän kaikki haluavat olla juoksemassa kassien kanssa aamu kuudelta.

Siis vielä kerran:

-Kiitti taas iskä


Paniikkia, pahoja katseita ja pientä itkua. Hyvä alku laatuajalle, eikö vain? Onneksi saimme napattua taksin siinä vaiheessa, kun kymmenen vuotias jo ilmoitti lähtevänsä takaisin kotia. Kai hän olisi lisännyt lauseeseen muutaman kirosanan, jos ei olisi niin peruskohtelias? Kaikki on siis lopulta hyvin. 

-Haista faija paska!


Junassa!

No nyt olemme onnellisesti junassa ja kaikki on hyvin. Niin ainakin mielestäni, mutta kanssamatkustajat voivat olla eri mieltä. Hikoilin junaan juostessa sen verran, että aamusuihkun jälkeinen raikkaus on kaukainen muisto. Hiki käryää kainaloistani ja paitani on märkä, mutta minkäs teet?

Ei tässä hätää ole, enää neljä tuntia Helsinkiin. Koittakaa kestää tuoksuani hyvät ystävät! 
Näen kauhukseni vain lähellä istuvien ajatuksiin, sillä ne kaikuvat ilmassa äänettömästi. Hieman se hävettää, mutta näillä mennään.

-Kiitti vaan pitkälettinen juntti!


Onnellinen perhe

Hyvä päivä tästä vielä tulee, kunhan saan lapset rauhoittumaan toiseen kertaan. Taisin syödä näet juuri kaikki parhaat karkit, joten saan kuulla siitä loppupäivän.

-Kiitti taas iskä! 

5 thoughts on “Iskä mokaa taas!

 1. Hauska postaus 😊 ja voin niin samaistua tilanteeseen. Se mikä on hassua niin miten lasten mielestä kaikki on aina äidin tai iskän syytä? Siis aivan kaikki! 😅Hukassa oleva uimapuku, kouluun unohtunut koulukirja yms. Aika usein kuullut lauseen tää on sun syytä äiti. Kiitos vaan äiti, sun takia nyt myöhästyn, tai sun takia kaverit joutuu odottamaan ( kun katsellaan sitä hukassa olevaa uimapukua, jonka lapsi on edellisenä päivänä jättänyt märkänä pyyhkeen sisään urheilukassin pohjalle.) Ja aina kun kysyy lapselta, että kuinkas tämä asia nyt äidin vika on, niin vastaus on nasevasti valmiina. 😅 Noku sä et muistuttanut mua laittamaan sitä uimapukua kuivumaan. (minä tausin luovuttaa muistuttamisen 3-5 kerran sanomisen jälkeen.) 😇

  Toivottavasti teillä on / oli hauska reissu!

  • On meilä jo ihan mukavaa ja tulee olemaankin. 🙂

   Mitä nyt persaus puutuu junassa 😁

 2. Hyvää ja hauskaa settiä jälleen! 😄 Oli ilo lukea!

  Piti laittaa uhkaavasti ”terveisin tuntematon ystävä”, mutta ne ei kuvaa mun syvimpiä tunteitani.

  Joten terveisin uhkaava ystävösi Joonas!!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: