Iloinen mato

Sisältää otteita suomalaisesta parisuhteesta.

Sisältää myös kohtia, jotka eivät ole sopivia nuorten lukijoiden silmille. Tämä siksi, että en tahdo etukäteen kertoa teille, toivoa täynnä olevat nuoret, minkälaiseksi elämänne tulee vielä menemään.


NETFLIX MARATOONI

Keskiyön Netflix maratoni taas käynnissä. Tiedän, että teitä on muitakin, jotka valvovat koko yön katsoen videopalvelujen tarjontaa. Onneksi olet kuitenkin olemassa viihdettä tarjoava turhuuden lähde. Saa masentunut kansa viihdettä yöhön.

Viihteenä ja syntinä on viereisellä pöydällä pussissa nallekarkkeja, jotka sijaitsevat muutaman voileivän ja lapselta varastettujen aamumurojen vieressä. Muistat kuitenkin valita ruokasi niin, että sen syöminen on täysin äänetöntä. Kiinni et saa jäädä muulle perheelle.
Operaatio muistuttaakin toisen maailmansodan vakooja työskentelyä kaikessa salailussaan. Tällä kertaa lihapiirakka vain ajaa itsemurhakapselin virkaa, johon luultavasti kiinni jäädessäsi tukehdut vahingossa kiinni.


LIHAVA NINJA

Olen yöllä yksin liikkuva lihava ninja, joka kalsarit jalassa hiipii hiljaa kohden haettavaa palkintoa. Sitä on iso mies liikkeissään yllättävän ketterä, kun hän yrittää raottaa jääkaapinovea hiljaa auki, samalla työntäen toista kättään kohti tämän kylmän valtakunnan sisintä.

Täriset jännityksestä samalla kun yrität valikoida tuotteet, jotka sisältävät mahdollisimman paljon rasvaa ja sokeria. Paratiisi lähenee, kohta pääset makaamaan sängyllesi voileipä kainalossasi, puristaen sitä yhtä lujaa, kuin lapsi unileluaan.

Tiedät olevasi pahanteossa, mutta ei yöllä syöty ruoka lihota, jos kukaan ei näe sen katoavan kuolaiseen turpaasi. Eihän ne kaloritkaan näe itseään laskea yön pimeydessä.
Kunnon annos suolaa yöllä takaa vain paremmat yöunet. Verenkierto muuttuu raskaammaksi ja hieman jumiutuneeksi suolan tukkiessa verisuonesi. Kyllä pussissa olevat sokeriset karkit liukastavat suonien seinämiä sen verran, että näet vielä seuraavankin aamun.


LAULA MINULLE KUKKASENI

Onhan tässä toki vaarana, että podet huonoa omatuntoa syötyäsi nämä ihanat herkut. Kivaa oli, mutta nyt vähän kaduttaa. Tilanne on verrattavissa yöllä baarista löydettyyn karaokekuningattareen, jonka kanssa oli kyllä ihan kivaa sängyssä, mutta nyt vähän nolottaa ja ällöttää.

On muitakin kohtia illan vietossa, jossa nämä kaksi asiaa kohtaavat samantapaisina. Otat muutaman karkin pussista kuitenkin lisää, vaikka olosi on jo hieman huono. Sama pätee baariruusuusi käsittelyyn. Kyllähän se toinen kierros sängyssä vielä menee, vaikka tekeekin jo hieman pahaa.luultavasti tarvitset pienen paperisen pussin varmuuden vuoksi, mikäli karkit yrittävät tulla vatsastasi väärään suuntaan. Paperipussi tulee tarpeeseen, myös uuden ihastuksesi kanssa.

-Olet kyllä ihana baby, mutta sopiiko jos pitäisit tätä pussia päässäsi pahoinvointini estämiseksi?

Aamulla yrität piilotella tätä illan löytöä, ettei kukaan saisi tietää. Samanlainen piilottelu pätee myös ylijäämä karkkiisi, jotta muut ei pääsisi vahingossa näkemään, mitä olet mennyt yöllä tekemään.


Onneksi olen naimisissa ja erittäin pihi rahankäyttäjä. Pysyttelen siis vain karkin syömisessä.

Tuntuu kuin kuristuisin omaan sieluuni, jos satun eksymään baaritiskille. Ei pysty minun hermoni hallinnalla maksamaan tuollaisia summia oluesta. Saati jos joutuisit juottamaan vielä ruususi lähes tajuttomaan kuntoon, päästäksesi saattamaan hänet peiton alle.

Siellä sitten palkintona kaksi humalaista norpan näköistä kroppaa räpläisivät toisiaan, toivoen että toinen sammuisi kesken kaiken, jotta päästäisiin kumpikin nukkumaan.


YKSINKERTAISTA AVIOLIITTO ELÄMÄÄ

Avioliiton aikainen seksi kunniaan. Siinä ei tarvitse esittää mitään. On valmiina tarkka suunnitelma rakastelun asennosta ja ajankohdasta lähtien.

– Se loppui vaimoseni tuo lauantain urheiluruutu. Se olisi sitten kait yhteisen hetken aika, vai juodaanko toinen olut vielä näin saunan päälle?

Mikäli tuossa hetkessä ei tapahdu mitään, tiedät odottaa kiltisti seuraavan lauantain mahdollisuutta. Siinä säästää vaimonkin hermoja, kun ei tarvitse olla ruinaamassa kaiken viikkoa.


Tosin ainoat päivät, joista ei luisteta, ovat joulu ja syntymäpäiväsi. Näin tulee pidettyä parisuhde kunnossa minimääräisesti.

Yksinkertaisesti muistat juhlapäivänä puhaltaa vain pölyt pois vaimosi pikkuhousujen sisältä, tarvittaessa liukastaa paikat ja huolto on tehty. Olet suorittanut puoli vuosittain tapahtuvan tavaran tarkistuksen. Vielä pikainen koeajo ja voit jättää museoajoneuvosi taas odottamaan seuraavaa huoltoa.


Ei se ole helppoa vaimonkaan osa mahdollisessa viikon erotiikka hetkessä. Saunassa hänen tulee käydä miehen mahamakkarat läpi huolella. Kun vihdoin oikean läskikimpaleen alta löytyy kauan kaivattu nakki, tulee vaimon asettaa kirjamerkki tähän kohtaan. Näin illan romanttinen kohtaaminen nopeutuu ja muuttuu sujuvammaksi.

Toisena keinona voidaan käyttää ruuvipuristimia niputtamaan maha nätiksi läjäksi. Näin tämä ilon matonen säkkiensä kanssa jää yksin odottamaan parempia aikoja.


IHANAA LÄHEISYYTTÄ

Se oli kummallinen ja jännä tapahtuma nuorena miehenä, kun pääsi tutkimaan toisen ihmisen kehoa. Nyt vähän vanhempana se vasta kummallista onkin. Mikään ruumiinosa ei sijaitse enää siellä missä se alunperin oli, tai mikään ei toimi niin kuin pitäisi.

on:

-Polvien välissä olevia rintoja

-Outoja karvoja oudoissa paikoissa

-Lisääntyneiden kilojen aiheuttamaa omituista vääntyilyä toisen päällä ja välillä alla. Eläköön hyljeseksi!

-Outoja muhkuroita ja ruttuja.

-Viiksien takertumista yhteen.

-Suutelun vaikeutta kasvaneiden nenien takia

-Sydän kipuja ja ahdistusta

-Hengästymistä jo riisuuntuessa.

Ainut hyvä asia on, että et kärsi ennenaikainen siemensyöksystä, vaan se on vaihtunut ennenaikaiseen nukahteluun hellän hetken jälkeen.

Silti teillä on hauskempaa kuin ikinä, vaikka kehojen täydellisyys on vaihtunut ihanaan epätäydellisyyteen.


Oli miten oli. Muistakaa rakastaa toisianne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: