Hyvää joulua!

Hyvää joulua kaikille!

Tähän kirjoitukseen en muuta ajatellut kirjoittaakaan. Halusin vain muistaa kaikkia teitä, jotka olette lukeneet tämän vuoden aikana blogiani.

Hyvää joulua myös erityisesti niille ihmisille, jotka jakavat harrastuksen kanssani. On sitten kyseessä kuntosali, wing tsung tai kirjoittaminen. Teitä ihania ihmisiä on niin monta, että en käy nimeltä ketään mainitsemaan.

Hyvää joulua myös perheelleni ja sukulaisille, jotka ovat jaksaneet erikoista persoonaani.


Seuraavaksi syödään ja toivottavasti nautitaan rakkaiden ihmisten seurasta. Parin päivän jouluruokailu ja sen mättäminen turvasta alas on odottamisen arvoinen asia. Pitsaa ja hampurilaisia saada sitten kyllä muutaman päivän päästä. Koettakaa kestää sinne asti.

Itse aion syödä suklaa ja karkki ähkyn vielä ruuan päälle. Ehkä luen tai kirjoitan samalla, tiedä häntä. Joulun rauhasta aion nauttia joka tapauksessa maha täynnä. Kyllä sinne navan alle mahtuu aina yksi nami muiden sekaan.

Joten illasta onkin aika taas ottaa lasi viiniä ja katsella possun kypsymistä uunissa. Itse kävikin jo hikoilemassa kuntosalin puolella, joten kaikki siat saavat tänään osansa hikoilusta


Itse en lahjojen perään ole enää tässä iässä (En ainakaan myönnä). Odotan kuitenkin huomista lahjojen jakoa innolla. Se on se pieni hetki, kun lasten riemu tarttuu aikuiseenkin. Hetki jolloin kaikki on hyvin ja arki jossain kaukana. Todellakin jouluaatto on odottamisen arvoinen myös näin vanhemmalle.

Vielä kun malttaisin pysyä vuorokauden hiljaa ostamistani lahjoista. Mieleni tekisi näet paljastaa kokoajan mitä olen hommannut. Olen siis todella huono pitämään turpaani kiinni salaisuuksien kanssa.

”vielä vuorokausi”

”Jaksaa, jaksaa”


Kuusen koristelu tänään ja viimeiset ruokaostokset, sitten olemme valmiit rauhoittumaan. Mitä nyt emäntä hikoilee keittiössä.
Menisin auttamaan, jos uskaltaisin. Tiedän vain kokemuksesta, että on parempi pysyä jaloista pois pyörimästä.


Taas jäin vain jaarittelemaan blogin kanssa, joten sen pidemmittä turinoitta, vielä kerran HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: