Hyvää joulua! T:Aito ajatus

Tätä lukiessa, vatsasi on luultavasti täynnä kinkkua. Olosi kruunaa suolaisten herkkujen päällä makaava karkki, joka ei tule näkemään vatsahappoja useampaan tuntiin. Väliäkö tuolla, kun ihmisellä on hyvä olla?

Kerran vuodessa olevat kiireettömät päivät eivät ole paljoa. Tämä kaikki on sellaista, jota mieli kaipaa.
Asiasta ei tietenkään kannata mainita keittiössä heiluvalle henkilölle, joka hermoilee hellan ja joulun välissä. Onneksi joulupukille tarkoitettua viinipulloa on verotettu pienen iloisen hiprakan verran. Suotakoot se perheen emännille.
Ja miksei ihminen ole muutamaa lasillista ansainnut? Olet Prisman nähnyt veteraani, joka taisteli itsensä heikompien läpi. Olet kinkkusi kamppaillut, sekä joulutortut, jonka päälle ostoskärryssä musertui lanttulaatikko.


Joulupukin taas ei sovi joka paikassa käydä glögiä juomaan. Muistan kuulleeni lapsuudestani, että saapuessaan päissään kotiimme, miekkonen oli saanut nyrkistä naamaansa.
Samankaltaista muisteli vaimoni nähneensä omassa kotonaan. Pukki sai aina viimeisen lahjan, jota sitten talon isännän kanssa käytiin hihittäen nurkan takana korkkaamassa.

En yhtään ihmettele, että kaveri hiipii hiljaa vasta seuraavana päivänä Amerikkalaisiin koteihin. Ei tuossa porojen lentokunnossa viitsi enää julkisesti esiintyä.
Puhumattakaan Venäjästä, jonne mies ei voi mennä edes omilla kasvoillaan. Kai kankkunen alkaa jo hieman painamaan tuossa kohtaa, kun paikalle saavutaan viikon verran myöhässä?En kirjoita tällä kertaa pitkästi. Halusin vain toivottaa kaikille hyvää joulua! Kiitos että pidätte blogit olemassa. Ilman lukijoita, ei olisi kirjoittajia.

Syökäämme ja juokaamme. Jos mahdollista, pitäkäämme rakkaimpia kainalossa, kunnes rauha laskeutuu hymyjen myötä koteihin.
Toivon, että suorittamisen hetki ei ole läsnä. Malttakaamme odottaa hetki. Uuden vuoden jälkeen teemme jälleen lupaukset paremmasta minästä, johon kuuluu kesken jäänyt jumpan peruskurssi ja juoksematon lenkki.

Vielä kerran, hyvää joulua!
(Eikä läträtä liikaa sen alkoholin kanssa)

One thought on “Hyvää joulua! T:Aito ajatus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: