Erilaisen blogin kesä

Porrastaa, Huimaus, Tasapaino, Hymiö

Hikinen kroppa ja märkä olo

Kesä on ihanaa, paitsi se hetki, kun tajuat laittaneesi vanhat alushousut jalkaasi.
Kenen keksimä huono vitsi tämä onkaan? Kalsarit imevät sisäänsä kaiken hien ja sen jälkeen vääntyvät sellaiseen solmuun, että partiopoikakin olisi suorituksesta tyytyväinen?

Tietää kävelleensä, kun joku on hiertänyt ahterissa koko matkan, samalla kun housut kiristyvät kulkusten ympärille.
Päätinkin tämän kävelyreissun päätteeksi laittaa hakemuksen Vatikaanin poikakuoroon, sillä ääneni tuntui nousevan koko ajan korkeammaksi. (Hylkäävä päätös sieltä tuli jo seuraavana päivänä. Olin kuulema liian vanha seurustelemaan papiston kanssa).

Tilanne on varmasti pahempi naisilla tai ainakin vanhemmilla sellaisilla. Hikiset kalsarit kun alkavat imeytyä pimeisiin aukkoihin, niitä ei enää sen jälkeen nähdä.
Jos olet siis miettinyt, mistä mustat aukot saavat alkunsa, ovat ne alun perin ruokittu suomalaisilla hikisillä alushousuilla, jotka lopulta muuttavat pois kohdusta ja jatkaen kasvuaan jossain avaruudessa.

 

Kesän unelmia

Ehkä sitä voisi kerran käydä kesän aikana terassilla? Kai kerran vuoteen voi maksaa hieman enemmän suomalaisesta oluesta ja kuvitella sen maistuvan näin paremmalle?
Vaikeaa tuon suorittaminen minulle on. Hikoilen tuskaisena ensimmäisen oluen ajan, kun tiedän sen olevan halvempaa kaupassa. Onneksi baarissa käydessä juomat tuntuvat halpenevan sitä mukaa, mitä enemmän juot. Loppuillasta jopa tarjoaa juoman parhaalle ystävälle, jonka juuri tapasi tunti sitten.


Pitäisi kai törkeästi mennä puistoon juomaan halvalla ja katsella samalla Kallaveden liplatusta? Kuinka ihanaa se olisikaan juoda olut tai kaksi (Ehkä kolme) ja ottaa samalla perinteinen kuva varpaista jotka nauttivat kesästä. Ainakaan näin ei tarvitsisi liukastella baarin vessassa käytettyihin kondomeihin.

Rakkaus ja himo on kauniita asioita, mutta ihan oikeasti, täytyykö sitä naida yleisessä huussissa?
Mikä minä olen toisaalta tuohon mitään sanomaan, sillä jos se sattuu olemaan sinun juttusi, niin antaa likaisen wc-kopin, oksennuksen hajun ja taustalla virtsalle jonottavien humalaisten kiihottaa jatkossakin. Itse pidän toisenlaisesta menosta tai ainakin pidin. Eiväthän näin vanhat enää seksiä harrasta, jos nuoremmilta kysytään.


Mutta niistä varpaista olin kirjoittamassa.

Se on ihana tunne, kun mietit laittavasi jalat rohkeasti suoraksi, samalla kun makaat maassa nauttimassa auringosta. Varpaat on kuvattava joka vuosi, sillä muuten kukaan ei tiedä kesäsi alkaneen. Se on samanlainen perinne, kuin kinkun syöminen jouluna, tai että Erkki-setä sammuu joka kerta perhejuhlissa.

Oikeasti en sukuani tunne kauhean hyvin, joten minulla ei ole Erkki-setää. Isän puolelta tiedän kyllä pienen määrän ihmisiä, mutta äitini puolelta en tunne ketään. Jos jossain liikkuu siis minun näköisiä ihmisiä, niin kertokaa ihmeessä tästä.
Samalla pyydän anteeksi mahdollisen sukuni puolesta, jos he käyttäytyvät yhtä oudosti kuin minä. Jotain on luultavasti mennyt pieleen menneisyydessä, kun suomalaiset asuivat pimeässä ryteikössä. Olenkin aika varma, ettei minussa ole siniverisyyttä, vaan sukuni pohjautuu siihen outoon porukkaan, joka hihitti yksinään mäntymetsässä.

 

Oli, miten oli…

kertokaa kaikille, että blogini on olemassa. Osalle sen takia, että tulisivat lukemaan ja osalle taas, että osaavat väistää tämän jatkossakin.
Yhdessä näiden tekstien tekeminen kun on paljon hauskempaa. Nautinkin aina siitä, kun näen teistä kuvia tai saan viestejä. Se todella tekee tästä harrastuksesta kaiken vaivan arvoisen.

Instagramista löytyy myös toisinaan sisältöä blogiini. Käyhän katsomassa sieltä: aitoajatus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: