Elämä kuin elokuva

Elän mukavan harhaista elämää, johon oikea sekoittuu. Olisikin mielestäni sopivaa, jos näkisin piirroshahmoja ihmisten seassa, kuten Kuka viritti ansan, Roger Rabbit? – elokuvassa. Se kuvastaisi todellisuuden tilaani.

Joskus maailmani on päinvastainen ja näyttää siltä, kuin kävelisin kadulla kuorutettuna zombin sisuskaluihin. Niiden tuoksu ja ulkonäkö, kun suojelisi minua muilta zombeilta, kuten Walking dead-sarjassa.
Ei ihmisten pirteä ulkonäkö paljoa zombista eroa pihamaalla, kun on synkkä syksyinen arkiaamu. Taidan vain jättää sisuskalut levittämättä ihooni. Siitä tuli viimeksikin sanomista

Parasta miehenä olemisessa onkin mielikuvitus. Lapsenkaltainen into, kun ei välttämättä kuole koskaan.

Jos näkisit, esimerkiksi urheilemaan menevien miesten päähän pukuhuoneessa, kuulisit moniäänisen laulun, joka muistuttaisi Rocky-elokuvan tunnaria.
Sama koskee myös kuntosalilta palaavia, jotka henkisesti poseeravat, kuin paidaton Rambo.


Niin kai sitten

Todellisuus elämässäni on lähempänä Sekaisin Marista-elokuvaa, jossa arki ei vain suju. Aamulla kivekset jäävät vetoketjun väliin ja päässä seisoo järjen lisäksi, vain aamuisen toimituksen tuoman klimpin nostamat hiukset.

Edes tuo toimitus ei ollut niin kivaa, mitä kuvittelit, sillä lopputuloksena oli ainoastaan fantasian jälkeistä häpeää, kun tajusit olevasi vain yksinkertainen runkkari.
Käytän muuten oikeasti aina collegehousuja. Noin arki on vähemmän kivulias. Ei vetoketjuja minulle.


Hulluus ja vakavuus

Ilmeeltäni olen muuten yhtä hilpeä, kuin Clint Eastwood, mistä tahansa hänen elokuvastaan.
En ole vain läheskään yhtä cool, mutta äreä osaan olla. Hiljaisuus loppuu yleensä vain siihen, kun sisäinen Jim Carrey saa minusta voiton.
Riita päässäni onkin mahtava, kun Clint yrittää hiljentää naamaa vääntävää pelleä. Tämä johtaa yleensä siihen, että ihmiset kiertävät minut kaukaa. Voit vain kuvitella kasvoni, kun niitä hallitsee yhtä aika Clint ja Jim.

 

Tuotan pettymyksen

Ja ei.. En haluaisi elämäni olevan kuin pornoelokuva. Koita siinä elää arkea, kun jokainen nainen purisi vastaan tullessa seksikkäästi huultaan.

Johan tuo on noissa elokuvissa nähty, että arjen tärkeät asiat jäävät aina jaloissa pyörivien naisten takia tekemättä. Esimerkiksi pitsakuskilla jää aina seuraava tilaus toimittamatta, kun naiset hyökkäävät kiimaisina hänen kimppuunsa.

Lisäksi olisin huolissani asuntojen kunnosta, kun putkimiehelläkin jäävät työt kesken.
Kai tuossa on syy, miksi heillä oikeassa elämässä loistaa kankut pyllistäessä? Sen tarkoitus on ulkonäöllään ajaa naiset pois häiritsemästä työtä, sillä työmies raukka uskoo näkemiinsä leffoihin.


Lopuksi

Eiköhän tämä teksti ole tässä. Soitan päässäni jonkun leffoista tutun eeppisen sävelmän ja nautin valmiin tekstin tuomasta olosta. Olen hetken hyväntuulinen sankari, kunnes aloitan kirjoittamaan taas uutta kirjoitusta.

Kuinka monta leffaa sinä elit henkisesti tänään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *