Ei mennä sänkyyn, koska pelkään sinua

Nainen on pelottava otus. Käytän tarkoituksella nimitystä otus, koska en ole koskaan oppinut ymmärtämään heitä. Siitä en vain ole ollut varma, kummasta sukupuolesta se on ollut kiinni?

No, olkoot. Myönnän olevani syyllinen tuohon sekaannuksen.


Pidän kyllä naisten seurasta ja viihdyn heidän kanssaan. Tässä ei ole mitään seksuaalista. Pidän vain rauhasta, joka keskusteluissa vallitsee.
Samasta syystä en viihdy miesten seurassa, sen jaksa turhaa pullistelu, joka vaivaa varsinkin nuorempia miehiä.
Koita siinä puhua toisen kanssa, kun vastapuolella puheen sotkee kuolan seassa valuva testosteroni.

Ehkä jos olisin tippaakaan viisaampi, hieroisin tuota sylkeä rintaani, saadakseni edes pari miehistä rintakarvaa. Miehenhän kuuluu olla miehekäs, niin olen ainakin kuullut?


Onneksi vanhemmilla miehillä jutut paranevat iän myötä samaa tahtia, kun ajattelu katoaa alapäästä. Me vanhemmat miehet olemme siis fiksuja ja sitä myötä seksikkäämpiä. Olemmehan?

 Mennään blogin aiheeseen

Mikä naisissa pelottaa?

Myönnän, että turvauduin tässä kohtaa myös Googlen apuun. Halusin tukea tarinaan, myös muilta samankaltaisilta miehiltä, jotta ajatukset eivät olisi vain minun.

Yllätyksekseni selvitin mysteerin hyvin nopeasti, joten ihmettelin kuinka olin voinut olla eksynyt asian kanssa? Vastaus kun on yksinkertainen, meitä ahdistaa mahdollinen epäonnistuminen ja oma epätäydellisyys.


Seuraavat vastaukset nousivat luettaessa nopeasti pintaan, kun etsin syitä pelkoon. Tässä kohtaa olisikin varmasti hyvä käydä läpi ne miesten ajatukset, joihin oikean elämän keskusteluissa ja netin kautta törmäsin:

Mitä jos en saa jo kerran menetettyä itsetuntoani koskaan takaisin?
Mitä jos olen huonosti menestynyt elämässä ja hän taas on menestynyt?
Mitä jos kaikki naiset ovat pettäviä huoria?

Mitä jos en ole hyvä tai fyysisesti riittävä sängyssä?
Mitä jos joku oli jo hänen kanssaan parempi siellä?
Mitä jos laukean liian aikaisin?

Mitä jos olen liian arkinen?
Mitä jos menneisyyteni on liian rankka?
Mitä jos olen rahaton?

Mitä jos en kestä enää menetyksiä parisuhteessa?
Mitä jos en edes kykene sellaiseen?
Mitä jos olen menetetty tapaus?

Lukemani perusteella, suurin osa peloista liittyy seksiin. Toisaalta ymmärrän, koska mies on otuksena sen suhteen yksinkertainen. Ei unelmat ole kauhean monimutkaisia, koska niiden täyttämiseen riittää kaksi asiaa:

Se, että minä saan
Se, että sinä saat


Myös fantasiaksi riittää toisen keho, ilman sen suurempaa pohtimista. Me miehet olemme sängyssä, todella vähän ajatteleva laji.

Välillä riittää toisen unelman täyttäminen vaihtoehdoista, mutta pitemmän päälle ei. Tuohon kun lisätään päälle vielä huono kumppani, joka lyö itsetunnon alas, kierre on valmis alkamaan. On helpompi unohtaa kaikki naiset, kuin kärsiä ja nöyryyttää itseään heidän kanssaan.


Tässä kohtaa perinteisten panomiesten on turhaa käydä pullistelemaan. Se, että harrastatte paljon irtosuhteita, ei tee teistä naisten ymmärtäjiä.
Olen nähnyt, kuinka nämä miehet ovat henkisesti vieläkin yksinäisempi. He kyllä saavat elävää tekopillua hengittävässä ruumiissa, mutta jokainen yritys johonkin muuhun, tuntuu kaatuvan kykemättömyyteen rakastaa.

Onkin normaalia, kuinka nämä urokset suorastaan hehkuvat onnesta, kun ovat löytäneet ihanan naisen, josta välittää. Joka kerta, se vain tuppaa olemaan parin viikon jälkeen pelkkä muisto.
Halua rakkauteen on, kykyä ei. Kai heitä voisi siis kutsua henkisesti impotenteiksi?


Miehiä nöyryttävät naiset

Nainen voi olla miehelle kaikkea taivaan ja helvetin väliltä. Hän voi olla ihanuus, joka imee sinut taivaaseen, monessakin mielessä. Hän voi olla myös se, joka puree henkisesti kiveksesi irti.


Tässä onkin yksi miehinen ongelma, jossa ei ole mitään järkeä. Miksi ottaa tämä niin henkilökohtaisesti?
Aivan kuin kaikki haluamasi naiset olisivat niin täydellisiä, mitä kuvittelet.

Asia on oikeastaan päinvastoin, mutta jostain syystä seksi- ja seurustelufantasiamme ovat aluksi täyttä harhaa. Tuo kyllä toimi kivikautiseen meininkiin, jossa riitti pelkkä parittelu ja lisääntyminen. Nykyään ovat vain piru vie keksineet kaikkea muuta sivujuoneksi.

Kai nainen sitomalla asettuisi? Tasa-arvo on vain ihan mukava asia.

 

Viimeinen miete

Allekirjoitan monet edellä mainituista kohdista, mitä tulee miehisiin pelkoihin. Kaikkia kohtia yhdistää kuitenkin se, että itsetunto on mennyt jossain kohtaa elämää. Siitä sitten vain valitsemaan omanlainen pelko, jolla voit elää heikkoa henkistä olotilaasi.


Ps. Minulla on vielä yksi pelottavan ihana syy, miksi en harrasta edes irtosuhteita. Tämä on kohdallani tärkein asia kaikista.

Vaimo ei nimittäin tykkäisi tuosta ajatuksesta. Niin ainakin epäilen. Kysyä en ainakaan uskalla. 😁

2 thoughts on “Ei mennä sänkyyn, koska pelkään sinua

 1. Miehet monesti tuntuvat pelkäävän sitä, että nainen arvostelee ja tuomitsee heidän suorituksensa – sängyssä tai sen ulkopuolella. Oman näkemykseni mukaan naisten huolet ja harmit miesten osalta liittyvät usein enemmänkin tunteisiin: Siihen, mitä tunteita miehellä on heitä kohtaan vai onko mitään ja miten mies käsittelee heidän tunteitaan. Ja onko miehellä olemassa jokin keino kommunikoida näitä tunneasioita vai täytyykö kaikki yrittää arvata murahduksista.

  Vaikken voi puhua kaikkien naisten puolesta, oman näkemykseni mukaan miehet olettavat naisten ajattelun olevan suorituskeskeisempää kuin se on. Valtavan määrän asioita voi saada anteeksi ja onnistua jopa olemaan naiselle hänen oma sankarinsa, kunhan tunteet naista kohtaan ovat aidot, kunnioittaa hänen tunteitaan ja osaa vielä tuoda tämän julki.

  • Tuo kommentti tuntui tulevan suoraan sydämestä. 🙂❤️

   Ihminen on vähän sellainen, että se pelkää sitä, mitä se ei ymmärrä.
   Sama koskee uuden opettelua. Se mitä ei osaa tai hallitse, jätetään helposti pois elämästä.

   Kai nuo pätee tässä nais asiassakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: