Blogilla hieman rahaa!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ TAI SITTEN EI


Harhakuvat toisista ihmisistä määrittävät heidät aivan erilaiseksi, mitä he oikeasti ovat. Liekö omaa huonoa itsetuntoa, mutta kaikki muut ovat mielessäni täydellisiä? Niin ainakin luulin, kunnes aloin lukemaan tarkemmin muiden kirjoituksia netissä. Pieni sisäinen tuska tuntui kaikuvan vähän joka paikasta ja jostain syystä se helpotti minua hetkisen. Kai olen hieman mulkku, mutta oma itsetunto tuntui nousevan, kun se muilla laski?

Tietysti näistä teksteistä pitää pois laskea blogit, jotka tekevät rahaa kaupallisilla yhteistöillä. Minusta on todella hienoa, että joku saa rahaa tällä harrastuksella, mutta suoraan sanottuna nuo vaaleanpunaiset yksisarvisia täynnä olevat tekstit, joissa kaikki on hattaraa ja ihanaa, alkavat hieman vituttamaan luettaessa. No ne ovat mainoksia ja sillä hyvä, eikä niitä pidä sen enempää miettiä. Vai olenko vain kateellinen, kun en itse saa tästä euroakaan?

Ainakin voin kirjoittaa tänne mitä mieleeni tulee, sillä kukaan ei ole firmansa kanssa vaikuttamassa tekstiini. Ehkä kirjoitan vaikka ihmisistä, jotka haaveilevat seksistä yksisarvisen ja muikkuparven kanssa? Se olisi ainakin jotain erilaista. Ehkä en kuitenkaan, sillä kuka jaksaisi lukea kalaparvesta, joka kutittelisi ihanasti ruumiinaukkoja?


AHDISTAVIA TISSEJÄ

Epäilen, että nyt on menossa jonkinnäköinen tissikevät. Ei, en ole käynyt isojen poikien sivuilla, vaan vain törmännyt useampaan keskusteluun siitä, kun ei se oma kroppa sitten ollutkaan täydellinen.
Sanon suoraan nyt oman mielipiteeni tähän keskusteluun. Isoja rintoja on kiva hämmästellä, mutta eivät nekään kaikille sovi. Ehkä niistä on joskus hyötyä elämässä, kun saat tehdä rinnoillasi tilaa edetessä elämän pelissä, mutta ehkä niistä on arjessa enemmän haittaa, kuin hyötyä? Ainakaan et kärsi selkäkivuista pienempi rintaisena, eivätkä tissit pauku otsaan hölkätessä. Sinua saatetaan jopa myös arvostaa ajatustesi takia ensi tapaamisesta lähtien.

Hyi helvetti! Käytin elämän peli sanontaa. Temptation island iskee näköjään mädättämään aivoni, vaikka en ole koskaan katsonut sitä viittä minuuttia pidempään. Olkaa siis joku ystävällinen ja tulkaa vaikka hiekkapaperilla hiomaan aivojani, jotta saan Sami Kurosen ja himokkaat sinkut pois mielestäni.


EN MINÄKÄÄ KOMEA OLE

En arvostele juurikaan ihmisten ulkonäköä, koska harva meistä on kiiltokuva prinsessa tai prinssi. Pieni epätäydellisyys on siis täydellisyyttä ja sillä hyvä. Ei minulla toisaalta ole varaa ketään arvostellakaan, sillä en itsekkään ole upea näky alasti. Tule vaikka katsomaan Kuopioo, kun raahaudun kotonani hiukset pystyssä ja vatsa roikkuen.

Ehkä siis saankin sen kaupallisen yhteistyön blogiini! En tiedä onko olemassa miesten korsetteja, mutta jos on, niin tässäpä teille mallinukke. Ehkä seuraavassa blogissa pyllistelenkin huulet töröllä korsetti päällä ja kehun kuinka mahtava se on. Pitänee vain sheivata ahteri sitä ennen, sillä olen kuullut sen olevan karvainen.


LOPUKSI

Olen tässä jaaritellut taas kaikkea turhaa. En oikeastaan enää edes muista, mistä aloin kirjoittamaan. Liekö tuolla toisaalta mitään väliä? Toivon mukaan pidit kuitenkin tekstistä, sillä minulle näköjään iski vanhuus ja muistihäiriöt. yllätyn itse joskus tarinastani, kunhan sen joku päivä luen.

Nähdään taas!

9 thoughts on “Blogilla hieman rahaa!

 1. Kaupalliset yhteistyöt ovat napeilla pelaamista. Luulen, että edessä on paljon suuremmat kuviot. Koska Lohkare on nyt kuuluisa bloggaaja, vaikuttaja ja julkkis, jolle naiset (ja maailma) hymyilevät, seuraava vaihe on helppo ennustaa: tulevat kosiskelemaan mukaan politiikkaan! Julkkis on titteli, joka antaa pätevyyden vaikka miten korkealle politiikassa, meillä ja muualla.

  Kannattaisiko nyt miettiä vaaliteemat jo valmiiksi? 😉

  • Onhan tuo välillä vähän häiritsevää, kun joutuu aina nimmareita jakamaan. Siihen pitää tietysti vaan tottua, kun on julkkis 😁

   Rehellisesti sanoen.. Ei ole vielä kukaan tunnustanut lukevansa minun blogia. Paitsi tietysti valmiiksi tutut ihmiset 🙂

   • No minä tunnustan. Ja naurahdin Ahdistaville tisseille niin, että kissa heräsi vieressä sohvalla. Ja herätti toisenkin kissan. 😀

    • Nyt on paha tilanne, kun kissat herää 🙂

     Ne luultavasti tuijottaa nyt sinua äkäisenä koko loppupäivän 😂

     Tarkoitin muuten, että kukaan ei ole oikeassa maailmassa tunnustanut lukevansa minun blogia. Muutaman tutun tiedän ja muutaman ihmisen netin kautta.

 2. No hätä! Lepyttelen kissat herkkupaloilla ja toisaalta ihan hyvä, että kääntävät vähän kylkeä välillä. Makuuhaavoja tulee tuolla unimäärällä. Rankkaa on kissan elämä!

  • Kiitos 😂

   Pelkään vain, että ne sinkut pilasi viimeisetkin terveet ajatukset.

   Ehkä ei pitäisi tuomita ohjelmaa katsomatta. Jos teenkin blogiin kirjoituksen niistä tuntemuksista, kun kerrankin katson koko jakson sitä?

 3. No ainakin joku ihonhoitotuote? Viite aiempaan postaukseen. Toisaalta, mikään ei ole rasittavampaa lukea, kuin kaupallisia linkkejä, viitteitä ja lavastettuha stailauskuvia tursuavat jutut. Jatka vaan vanhaan malliin!

  • Voin luvata, että jatkan 🙂

   Se raha ja mainostaminen ei tosissaan ole minusta suoraan pahasta. Se on, että läpi näkyy, ettei ole edes kiinnostunut koko tuotteista ja kyseessä on vain mainos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: