Big Brother Suomi

Olen jälleen uhri, jonka seurauksena aivoni puutuvat tasolle, mihin yhdenkään ihmisen ei kuuluisi vaipua. Tiedän kyllä, että kiduttajani on vain tv-sarja, mutta meidän asunnossa sitä tulee 24/7.

Joten terve taas, Big Brother!

 

Yhteen meidän sydämet lyö

En ole tietoinen, miltä asukkaat tällä kertaa näyttävät. Heidän äänessä ovat kylläkin tulleet tutuksi.
Vaimoni kännykkä näet paahtaa ulos tätä viihdettä kaiken aikaa, joten olen pakotettu kuuntelemaan, haluttomuudestani huolimatta.


Toki yhden kilpailijoista näin lehdessä, kun hän oli tippunut kisasta. Otsikon perusteella hän oli harmissaan ja traumatisoitunut, kun oli mennyt jakamaan piparia talossa.
Luonnollisesti hän palasi pari viikkoa myöhemmin taloon. Ovat nähtävästi nopeita paranemaan, nämä nykyajan mielenterveysongelmat?

Hyvä, että pahamieli meni pois ja päänsärky, joka oli vaivannut ensimmäisellä reissulla, lähes kahden viikon ajan.
Se on tietysti luonnollinen reaktio naisella, jos joku on ruinannut seksiä. Yleensä se vain vaivaa pitkissä suhteissa, mutta ehkä nykyään pari viikkoa BB-talossa on sitä?

 

Antakaa, kun määkin huudan!

Sietäisin tuota ohjelmaa, jos talon asukkailla ei olisi kykyä puhua tuntikaupalla ilman oikeaa asiaa.
Tai oikeastaan olen enemmän kauhuissani, että kuinka on mahdollista puhua niin, että kolme lausetta vaativa asia, saadaan venytettyä tunnin paasaamiseksi?


No se on Halloweenin aika näin syksystä, joten minulle kyllä menee kauhusta suomalainen, joka ei ole hiljaa.

Sovitaanko nyt kuitenkin vain niin, että kerrotaan se juttu ja annetaan sitten muiden puhua? Niin me ollaan Suomessa totuttu tekemään. Kävisikö se mitenkään?
Kai noita ihmisiä on turha ohjeistaa? Ovat ”katsokaa, minä puhun nyt”-kansaa, joita ei saa hiljaiseksi, kuin saunan takana.
Joten, jos jollain lukijallani on ylimääräistä aikaa, niin voisiko joku käydä tarkistamassa, onhan siellä vielä tilaa?

 

Ollaan ihan hiljaa

Veikkaan, ettei ohjelmaa saa hiljennettyä, vaikka kuinka vääntäisin volumen lähelle nollaa. Kaikilla näyttää talossa olevan yhtä aikaa asiaa, joten sehän pitää sitten karjua!

Show kuuluisi kai tänne kuopioon asti, vaikka mikrofonit eivät olisi edes käytössä?
Olemmekin jo vähän kyllästyneitä siihen, että Hanna Partasella menee leipomossaan metelin takia kalakukon täyteet jatkuvasti sekaisin. Tämä toistuu aina, kun Big Brother-kausi alkaa.


Laitan tästä ohjelman tuottajalle sellaiset terveiset, että kun mikeistä loppuu seuraavan kerran paristot, niin annetaan loppua vaan.

Tai sammuttakaa ne mikrofonit edes silloin, kun joku syö! Se ääni on helvetistä, kun jokainen kuolan liikahdus ja maiskutus kuuluu kotikatsomoihin asti.
Samanlaista tuskaa kärsimme hieman vanhemmissa elokuvissa, joissa suuteleminen kuulosti samalta. Kuinka hitossa äänimies on  edes saanut laitteiston näyttelijöiden suuhun? Lups, lörps, nami nami. I love you baby!

 

Aivan paska reissu

Inhoan lisäksi asukkaiden kiroilua. Kun joka lauseessa on sana vittu, niin sehän alkaa suorastaan vituttamaan.

Ei kiroilua noin suoriteta! Annetaan sen kirosanan ensin muhia sisuskaluissa ja lasketaan se sitten pihalle, kun oikein harmittaa.
Muussa tapauksessa kuulostat yhtä uskottavalta, kuin ujo ammattikoululainen poika, joka piipittää myöhäisen äänenmurroksen kanssa.
On tietysti mahdollista, että nuo raukat kärsivät talossa niin paljon, että se pistää kiroilemaan? Ainakin itse olisin jo puolen tunnin kilpailun jälkeen kaivamassa pakoreittiä seinän läpi, vaikka paljain käsin.


En ole käynyt Turussa, enkä mene!

24/7 toimii, en sitä kiellä. Ohjelma on täysin erilainen, jos asukkaiden elämää kuuntelee viikkoa monta tuntia päivässä. Taloon muodostuu näin omat suosikit ja inhokit, joten se alkaa muistuttamaan kilpailua.

Kai ihminen siis seuraa ja fanittaa mitä vaan, jos se saadaan mainostettua oikein? On Suomessa kiljuttu paidattomien Matin ja Tepon peräänkin, joten kaikki kyllä kelpaa oikein markkinoituna.
Saavat ihmiset pitää isopäisistä turkulaisista veljeksistä, jos he haluavat. Mikä minä olen sitä kieltämään?

Laulamisen kyllä kieltäisin sieltä päin tulevilta.


Kiitos ja kuulemiin

En aio poiketa normaalista kaavastani, joten en tule katsomaan hetkeäkään tuota ohjelmaa. Kuunnella kyllä aion, mutta sitä en tule koskaan myöntämään.

Kai ihmisen pitää sen verran uhrautua, jotta voi keskustella jostain, joka kiinnostaa vaimoa? Kuuluu kuulema hyviin tapoihin, vaikka ei se minusta fiksulta idealta vaikutakkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: