Arvot kohdalleen. Kielletään kaikki!

Punainen, Lopettaa, Merkki, Tie, Liikennemerkki

Luin jutun, jossa feministi vaati nauruhymiöiden käytön kieltämistä. Siis niiden, joita käytetään Facebookissa reagointiin. Tämä nainen oli nähnyt tässäkin pelkästään rasistien käyttämän aseen, joten nyt ei perkele naureta yhtään.
Paitsi tietysti silloin, kun siihen annetaan virallinen lupa. Senkin täytyy vain tulla oikeasta suunnasta, tai ne perhanan rasistit tulevat taas, ja nauravat ihan väärin.

Tästä tuli mieleeni, että kun kerta nyt aletaan kieltämään kaikkea, niin tehdään se kunnolla. Kai on herättävä tähän ahdistukseen ja pakko pohtia, kuinka saadaan Suomesta täydellinen valtio?

Pelastetaan ensin tummat ihmiset

Ajokaistojen merkinnät tulee poistaa. Kuinka valkea viivoitus kehtaakin näyttää mustalle asfaltille, missä rajat menevät? Jääkiekko on myös kiellettävä, koska siinä hakataan tummaa kiekkoa.

Lisäksi voitaisiin kieltää suklaamunat, mitä kauheaa väkivaltaa lapset tekevätkään, näille ruskeille herkuille!
On hyvä myös muistaa, kuinka muinaiset roomalaiset nöyryyttivät ihmisiä pitkin Pohjois-Afrikkaa. On siis väärin tukea Kinder-munia, joiden alkuperämaa on Italia.

Joulu ja kirkko

Sairasta kuinka iso mahainen valkoinen mies, jakaa köyhille lahjoja. Tämä on selvä merkki siitä, että valkoinen mies alistaa taas heikompaansa.
Joulu on väärin. Jeesus on epäilyttävä henkilö, muuttaessaan veden alkoholijuomaksi. Ja eikö ne pahimmat huhut kerro, että hänen mahdollinen naisystävänsä oli prostituoitu?

Voi minkä Maria Magdaleena teitkään! Vaikka kieltämättä, olihan Jeesuksen äidinkin alku vanhempana hieman epäilyttävä. Oli neitsyt naisiaan!

Kidutusvälineen edessä laulettavat joululaulut suoraan pannaan.

Facebook, TikTok jne..

Facebookin logo muistuttaa kävelysauvaa ja käännettynä lapsen piirtämää konekivääriä. Saati TikTok, joka nimellään muistuttaa eteenpäin menevää kelloa. Loppu on lähellä, katukaa!

Batman

Lapset nauttivat väkivallasta,  Lepakkomiehen hakatessa Pingiiviniä. Selvä eläinsuojelurikos, maskuliinisen Batman-logon äärellä. Logon joka alkuperäisessä muodossaan, näyttää väärin katsottuna sisältävän persauksen ja kikkelin.

Ei jatkoon! Pelastakaa lapset!

Feissarit

Nämä henkilöt suorittavat henkisen raiskauksen, tunkeutuessaan kaduilla suomalaisen ihmisen henkilökohtaiseen tilaan. Jehovan todistajat sentään soittavat ovikelloa varoitukseksi, jotta ihminen tietää olla asunnossaan hetken hiljaa.

Toisaalta suomalaisesta toivotaan kansainvälisempää ihmisjoukkoa. Joten jos puhe ei ala maistumaan, niin kielletään koko Suomi.

Banaani ja Prisma

Taas miehen keksimä asia, jolla nöyryyttää naista. Miksi tämän tuotteen mukana ei kasvateta lusikoita, jotta naiset voisivat syödä rauhassa?

Vaadin siis banaanitehtaiden kieltämistä.

Lisäksi kieltäisin Prisman automaattisesti aukeavat ovet. Kyllä nykynainen pärjää ilman apua. Kauppias joutaa pois paikaltaan, kun kuvittelee ihan muuta.
Kamala paikka tuo Prisma. Hississä painetaan nappulaa, myynnissä on muutakin, kuin vihreitä tuotteita, ja pelikoneisiin on laitettu magneetit, jotka vetävät puoleensa eläkeläisten kolikkopusseja. No tuo viimeinen on ihan oikea miettimisen paikka.

Oikeastaan kielletään kaikki, ihan vain varmuuden vuoksi. Tai sitten vain aletaan keskustelemaan jostain muista huolenaiheista, kuin Facebookin hymiöistä.

2 thoughts on “Arvot kohdalleen. Kielletään kaikki!

    • En ole vuoden aikana saanut kuin yhden kevyen huomautuksen sisällöstä. Vielä en on ole kieltoon menossa 😁😂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: