Aitoa seksiä

Sain kritiikkiä liian kilttinä olemisesta. Blogin pitäisi kuulema olla enemmän seksiä täynnä!

Kiitän palautteesta, mutta en tiedä kuinka tuohon reagoisin. Haluaako joku muka oikeasti lukea tällaisen nelikymppisen seksin harrastamisesta? Mikäli näin on, niin jatka tekstissä eteenpäin ja nauti ajatuksistani parisuhteiden seksistä.

Passion, Lust, Couple, Popa, Hands


Kuinka monta kertaa viikossa?

Ei kai siinä normaalissa pitkän suhteen seksissä mitään ihmeellistä ole, koska moni meistä uskoo suomalaisiin perinteisiin. Sitä ollaan parisuhteessa lähekkäin saunan jälkeen lauantaisin ja se piisaa mainiosti. Tietenkään ei pidä unohtaa joulua, juhannusta ja syntymäpäivää. Nuo nyt ovat sellaisia juhlapyhän lähentymisiä ja myös ehdoton minimimäärä, jota seksiä kuuluu parisuhteeseen. Kyllä kolme kertaa vuodessa riittää mainiosti pitämään miehen elossa.

Toisaalta tässä on kyse monella myös lääkityksestä. Miehellä alapää yrittää luultavasti heräillä lauantaina ensimmäisen kerran viikkoon, mutta virtaa ei vain riitä. Ei vaikka antaisi sitä lisää kaapeleilla akusta. Kerran kaikki meistä on sitä emännän kanssa kokeillut, mutta kertaan se sitten jääkin. Syynä on yleensä se, että kipu oli jotain uskomatonta. Toinen yleinen syy on se, etteivät naapurit pidä näystä, kun seisot housut kintussa parkkipaikalla virtaa hakemassa.

Kuten jo vähän vihjasin, niin lääkitys auttaa. Ajastettu pillereillä aiheutettu seisokki on parempi, kuin ei mitään. Se on ison miehen karkkipäivä, vaikka et tietenkään oikeasta namista haluaisi luopua. Älä murehdi mies, sillä tilastot kyllä osoittavat naisten tuovan sinulle jotain hyvää kaupasta, jos oikein nätisti pyydät.


Mikä on hyvää seksiä?

Koitetaan nyt kuvitella hyvää seksiä. Siihen ehdottomasti tarvitaan pari, eli mielellään minun lisäksi naispuoleinen osallistuja. Myönnetään silti, että kai meistä kaikista miehistä tulee vähän homoja iän myötä, mutta itse en ole vielä siellä.
Toisaalta ymmärrän tuon hyvin, sillä naiset osaavat olla pelottavia, ahdistavia tai vain outoja. Se on helpompaa, kun kaksi miestä kohtaa uimahallin suihkussa ja suutelee toisiaan herkästi. Huolet eivät paina, kun märkä iho painautuu toisen ihoon kiinni. Herkät suudelmat vaihtavat omistajaa, samalla kun he tyydyttävät toisiaan. Näky on kaunis, kauniimpi kuin osaat edes kuvitella, kun miehet kietoutuvat toisiinsa kiinni..

(Ei hitto keskity. Blogi on kesken, joten nyt ei ole aika miettiä tuollaisia)


Nyt on siis kaksi ihmistä lähekkäin, mies ja nainen. Ei tuokaan toisaalta pakollista ole, sillä jos yksinään haluaa touhuta, niin onhan noita muitakin viihdykkeitä olemassa. Tähän kohtaan on pakko todeta, että kyllä mies saa mielestäni pornoa katsoa, jos siitä saa jotain irti. Kaikkea ei tarvitse vain käydä matkimaan mitä siellä näkee.
Epäilen, että eivät ihmiset muutenkaan matki kaikkia videopätkiä mitä näkevät. Kuinka monta ruumista meillä olisi päivittäin keskustan torillakin, jos jokainen kopioisi kaiken, mitä illan toimintaelokuvassa näki? Nykyteinit ovat tietysti asia erikseen, sillä jatkuvasti näkee jos jonkin näköisiä videohaasteita netissä, joita nämä älynjättiläiset matkivat. Teini-ikä on ja tulee aina olemaan vaarallista aikaa.

Love, Pair, Lovers, Romantic, Romance

No niin, meillä oli siis pariskunta, joka haluaa toimia, kuten saksalaisessa hydrauliikkaan liittyvässä elokuvassa tehtiin. Ehkä tuo oli kuitenkin liioittelua, sillä veikkaan monella parilla seksin menevän lähes aina saman kaavan mukaan, mihin ollaan totuttu?
Mukavaa sekin tietysti on ja kuka hitto sitä aina viitsii pyörää keksiä uudelleen? Parhaita taitaa silti olla kerrat, kun totutusta poiketaan ja parhaimmillaan aktin jälkeen istutaan tyytyväisenä hiukset pystyssä ihmettelemässä, mitä hittoa oikein tapahtui?


Se mikä tekee seksistä hyvää, ei ole rakasteluntaito. Se on rentous, hauskan pito, toisen neuvominen ja hellyys, jotka ovat paljon suuremmassa osassa.
Mistä minä toisaalta mitään tiedän, sillä en ole koskaan esimerkiksi irtosuhteita harrastanut. En kai olisi mitään toisaalta kyliltä saanutkaan, jos olisin kysynyt? Koen olevani siis vain voiton puolella, kun ei tarvinnut olla ruinaamassa kaupungilta tavaraa.

Joku voisi väittää, että pitkässä suhteessa sitä vasta ruinata pitääkin. Väärin, sillä katsohan mitä kirjoitin tekstin alkuun. Rakastelu suoritetaan viikonloppuna saunan jälkeen, mitä sitä tuon vaikeammaksi asiaa muuttamaan.

Käsiraudat, Sm, Seksi, Hillitsevä

Vaihtoehtoja sänkyyn

Alkoi sitten tympimään se, että emäntä istuu aina syliin keinumaan tai että makaat hänen päällään?  Ainahan sitä voi sänkyyn kaikenlaista piristystä keksiä, jos haluaa. Halutessaan emäntään voi piilottaa vaikka leluja tai mahdollisesti ottaa piiskalla iskuja persaukselle.

Kaikenlaista olisi varmasti kiva kokea, mutta ei silti kaikki ole kaikkia varten. Itse en ole esimerkiksi koskaan tiukkaan nahkapukuun pukeutunut, sillä näyttäisin vain se päällä räjähtämispisteessä olevalta mustaltamakkaralta.
Liekö tuo persaukselle läiskiminenkään niin mukavaa olisi, sillä se saisi vain mahani väreilemään jokaisella iskulla? Siitä aaltoilusta ei ihan heti loppua tulisi, joten jätetään suosiolla se väliin.

Kaikenlaisista öljyistä kyllä olen kiinnostunut, vähän turhankin paljon. Kai se näin miehenä on vain kiva olla kasvamatta liian aikuiseksi ja taputella öljyä toisen ihoon? Se yhtä inhottavaa ja mukavaa, kuin saven valaminen. Sotkuista, mutta silti niin pirun mukavaa.


Joskus kuulen miesten haukkuvan naisiaan lahnoiksi ja valittavan sängyssä olevan tylsää. Haluankin puuttua tähän epäkohtaan nyt ihan ohimennen ja kertoa mistä on kyse. Koita mies ajatella itsesi naisena oman kroppasi alle, kun pompit kiimaisena koko painollasi hänen päällään. Ei sieltä karkuun päästä tai liikuta, kun kaunokaisesi säikähtänyt huutokin tukahtuu miestissiesi väliin.
Lopputuloksena naaras raukan jalat ja kädet vain suoristuvat allasi kohti korkeuksia, kun muu kroppa painautuu pieneksi levyksi sinun ja patjan väliin. Älä erehdy luulemaan tuota kuitenkaan naisen orgasmiksi, sillä kyseessä on vain viimeinen taistelu hänen saadakseen happea keuhkoihin. Ota siis hyvä mies rauhallisesti, sillä tähän kumppaniin et saa pumpattua uudestaan ilmaa, vaikka normaalisti olet siihen tottunutkin.


Suulla hyvä mieli

Suuseksi on naiselle annettuna ihan kivaa, paitsi silloin kun kieli alkaa väsymään ja naama puutuu kokonaan. On inhottavaa kävellä leuka vinossa seuraava viikko, kun ei ne luut meinaa oikein paikoilleenkaan asettua. Toisaalta näkeepä tutut sitten sanomattakin, että sitä ollaan oltu pyhän asian parissa.

Jos nainen taas antaa suuseksiä, niin se on varmasti monelle miehelle omaa mukavaa rauhoittumisen aikaa. Kai jokainen rankan työviikon tehnyt uros on tuon ansainnut, sillä jollain se pää on saatava tyhjenemään arjen painosta. Parasta on siis naisen vain mennä sinne, missä miehen ajattelu tapahtuu ja tyhjentää tietokanta. Kyllä sillä mies jaksaa taas kerätä turhaa tietoa seuraavat viisi arkipäivää.

Eroottinen, Piirustus, Pari, Lain

Onhan noita reikiä

Kaikille ei normaali meno riitä ja halut suuntautuvat viimeiseen mahdolliseen reikään naisessa, johon voit jotakin työntää. Puhun tietenkin pyllyseksistä, joten käydään sekin nopeasti tässä läpi.

Kyseessä on alkukantainen tarve miehillä kokea seksi niin, kuin sitä esi-isät harrastivat. Vanhaan hyvään aikaan, kun oli tapana käyttää kondomeja, jotka olivat valmistettu eläimen suolesta. Älä siis nainen heti loukkaannu, jos miehesi ehdottaa sinulle varovasti hieman erilaista menoa. Kyseessä ei ole mikään irstailu, sillä miehen geenit vain haluavat rakastella, kuten miehiset miehet sen tekivät menneisyydessä.
Älä siis pelkää. Kyllä sieltä peräputkesta löytyy ovistoppari, kun päivällä syöty maksalaatikko odottaa ulospääsyä. Anna siis nainen vain miehelle se, mitä hän kaipaa. Anna hänen olla mies ja tuntea suoli siittimen ympärillä, kuten esi-isätkin tunsivat. Ole hänelle hetki vuohi tai lammas, jonka suolesta kondomit ennen tehtiin.


Seksi olisi aihe, josta saisin varmasti kirjankin tehtyä. Jätetään tämä nyt silti tähän, aivan tälläisenä kevyenä klitoriksen hipaisuna. Palataan tähän aiheeseen, mikäli teiltä mielenkiintoa asiaa kohtaa löytyy.

Kiva, kun luit blogia. Tulehan toisenkin kerran käymään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: