Mies. Kuopio. Yli 40-vuotias. Siinä syntini paljastettuna, mikäli en ollut ennestään tuttu hahmo

Nyt kun olen henkisesti alastomana edessäsi, haluaisin kiittää käynnistäsi blogissa. Teen tätä ainoastaan lukijoita varten, sillä maailmassa ei ole liikaa hymyjä. Toivottavasti tekstini saivat sellaisen sinunkin kasvoille.


Arvaamaton, on ollut yleinen kommentti kirjoituksistani. Olen ollut huono pysymään yhdessä tyylissä. Jos törmäsit tekstiini, joka oli täynnä synkkyyttä ja pohtimista, saattaa seuraava olla huumoria kukkiva päinvastaisuus.
Eli olen synkkä, tämä ei pidä paikkaansa. Jos luet rivien takaa, huomaat löytäväsi juuri päinvastaisen miehen. Olen kaveri, josta saa huonosti mitään vihaavaa.

Kritisoin kaikkia ja kaikkea, sillä en usko yhdenkään ihmisen olevan oikeassa. Uskon ajatukseen, jossa kaikelle pitää pystyä nauramaan.
Olen yhtä mielelläni myös itse väärässä. Yhdessä pohtien, teemme pienestä henkilökohtaisesta maailmastamme vain paremman.


Kiitos vielä kerran, että olet täällä. Mikäli mieleesi jäi murheita, tai muita sekavia pohdintoja, ota yhteyttä rohkeasti ylhäällä olevaan sähköpostiosoitteeseen.
Voit myös laittaa toiveita blogin aiheiksi. Olen niitä aina toisinaan toteuttanut.

Toivottavasti näemme pian uudelleen!