Kuka olet? Vanhus

Kuka olet?-sarjan kolmas osa. Tällä kertaan tutustutaan vähemmän vakavasti vanhaan ihmiseen.

 

Värejä! Paljon värejä!

Eläkeläisen pitää kasassa lääkepurkki, josta hän lappaa jotain kourallisen suuhunsa. Matka kyllä jatkuu, kunhan vain ensin löytää oikean värisen piristeen. Valkoinen tabletti kun on kipuun, punainen sydämen toimintaan, harmaa mielenterveyteen…jne.

Pääasia, että pääset valloittamaan kaupan aamusta. Se on viimeinen kunnian hetki, jonka eläkeläinen tuntee. Vaikka hän ei enää hallitse elämäänsä ja virtsarakkoaan, niin ainakin tämän paikka on häntä varten!

Olet varmaan nähnyt kaupanlattiaan piirretyt neliöt, joilla rajataan pelialue. Ei sillä ole mitään tekemistä sen kanssa, etteivät alaikäiset pelaisi, vaan tällä tavoin karsinoidaan eläkeläiset automaattien lumoukseen.

Tuo neliö on kuin laatikko kissoille, johon on vain mentävä seisomaan. Meille jokaiselle on paikkamme yhteiskunnassa ja eläkeläinen sinun paikkasi on siinä. Seiso hedelmäpelisi kanssa, kun jalkasi vielä kantavat. Tämän jälkeen pääset laitoshoitoon, jossa sinusta pidetään huolta, jos vain henkilökunta kiireiltään kerkiää.

Nainen, Vakava, Vanhukset, Ikäinen

 

Nuoriso on pilalla. Niin ovat vanhuksetkin.

Totta puhuen, viitsiikö nykypäivän eläkeläisiä edes kunnioittaa. He saavat nauttia edellisen sukupolven kovasta maineesta, mutta todellisuus on jotain muuta. Vanhimmat heistä pilasi The Renegades, CCR ja viimeistään Hurriganes. Samaa keskikaljaa kiskovaa porukkaa he siis ovat, kuin nykyihmisetkin, joten jotain tässä porukassa on vialla.

Hieman myöhemmin nuoruutta eläneet eläkeläiset ja isovanhemmat taas nauttivat nousukaudesta ja bileet sen kuin jatkuivat. Sitä vain pelkään, että mitä tapahtuu, kun meistä 90-luvun kakaroista tulee pikku hiljaa isovanhempia?

Ei meillä riitä edes kunnon tarinoita kerrottavaksi, koska lama söi nekin aikoinaan. Meidän ukit ja mummot sentään pystyivät kertomaan kertomuksia siitä, kuinka kouluunkin hiihdettiin kolmekymmentä kilometriä suuntaansa, koulukassi ja konekivääri selässä. Vastaan kun tuli jatkuvasti karhuja tai ryssiä.

Siinä vasta kovaa porukkaa!

 

Tulliporttin vanhainkotiin

Nykypäivän eläkeläinen, on kuin kalpea nitropilluinen haamu, edellisestä sukupolvesta. Miehetkin vain kävelevät Viagran alaisena pitkin katuja, vaikka muisti on mennyt jo vuosia sitten sen suhteen, että minkä takia?

Ompahan edes jotain jäykkää tässäkin porukassa, kun edes se asenne ei ole enää sitä. Sentään saamme nauttia menneisyyden tuulahduksesta edes kaupoissa, sillä siellä vielä nousee eläkeläisen pintaan se edesmennyt sukupolvi, joka söi rautaa ja paskoin kettinkiä.

Tupakoitsija, Mies, Tupakointi, Savuke

No, tulevaisuudessa ei kaki enää yksikään kettinkiä, vaan naiset ulostavat korkeintaan pieniä ankan paskapalleroita, kun ovat vuosikymmeniä ottaneet itsestään duckface-kuvia nettiin.
Miehistä en edes tiedä, koska meidät on varmaan kielletty siinä vaiheessa jo lailla. Valkoinen hetero ukko, kun on syyllinen ihan kaikkeen..sori siitä!

 

Hyökkäykseen!

Vanhukset kerätkää itsetuntonne ja kerätkää osteoporoosin kuluttamat luunne. Olkaa vielä hetki ihmisiä, ettei teitä tarvitse aina hävetä. Suomalainen terveydenhuolto vie teiltä pian hengen, joten turha enää jarrutella.

Kukaan ei kuuntele enää Abbaa, lääkäri tulee ja lääkäri tappaa..(Lauletaan Hevi tappaa sävelellä)

Muista Aito ajatus myös instassa

4 thoughts on “Kuka olet? Vanhus

  1. Kyllä nyt meni eläkeläiseltä aamupalan hetki hiukan sekaisin… katsoin nimittäin heti dosettiin, vain yksi värillinen, keltainen… Terävää havainnointia, kiitos tästä!

    • Kauhean tylsiä ovat. Kyllä lääkkeitten syöminen olisi paljon mukavampaa, kun vähän laittaisivat väriä sekaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: